1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 165. Gurur Yılı Mesajı
165. Gurur Yılı Mesajı

165. Gurur Yılı Mesajı

Kars Valisi Ahmet Kara, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yılı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Vali Kara, gücünü aziz milletimiz ile anayasa ve kanunlardan almakta olan Emniyet Teşkilatımız, toplumun huzur ve güvenliğini tesis etme, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlama, suçluları adalete teslim etme gibi kutsal görevler üstlenmiştir, dedi.

 

Vali Kara mesajında şu görüşlere yer verdi :

Üstlenmiş olduğu bu kutsal görevleri 165 yıldır en iyi şekilde ifa etmekte olan Emniyet Teşkilatımız, bugün gelinen noktada, çağdaş, eğitimli, yüksek disiplin anlayışına sahip görev bilinci içinde, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü ve yardım sever olmasıyla Milletimizin gönlünde taht kurmuştur.

 

Devlet otoritesinin meşru gücünü temsil etmekte olan kahraman polislerimiz, ülkemizde hukukun, adaletin, huzurun ve toplumsal barışın güçlenmesine büyük katkı sağlamaktadır. Kamu düzenini sağlamak, devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için üstüne düşen her görevi tereddüt etmeksizin yerine getirmekte ve yeri geldiğinde canını dahi feda etmekten çekinmemektedir.

 

Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 165.yıldönümü dolayısıyla şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi polislerimizi minnetle anarken, halen görevleri başında hizmet vermekte olan polislerimize görevlerinde üstün başarılar ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.  

 

Önceki ve Sonraki Haberler