1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 155'ten şikayetçi
155ten şikayetçi

155'ten şikayetçi

Dün gece saat 00.10 sıralarında alkollü araç kullanan Ataner D. arkadaşı Zeki D. ile birlikte Faikbey Caddesi’nde seyir halindeyken, trafik ekiplerine yakalandı.

A+A-

Alkol muayenesine tabi tutulan Ataner D.’nin alkol sınırını aştığı görüldü.

 

Kars Devlet Hastanesi’ne alkol testi için götürülen Atener D. kan verirken, işlemlerin yapılması için de hastane polisinin odasına gidildi.

 

"HASTANEDE SİGARA İÇİLİYOR, İŞLEM YAPILSIN"

 

Hastane polisinin, trafik ekiplerinin yanında,  yasak olmasına rağmen odada sigara içtiğini gören Ataner ve Zeki D. trafik polisine ; sigara içme yasağını hastanede ihlal eden hastane polisi için de işlem yapmasını istedi. Trafik polisi, polis arkadaşımın kapalı ortamda sigara içtiğine şahidim ; ama ben işlem yapmam şikayetinizi yapabilirsiniz, dedi.

 

DEFALARCA ARANAN 155 YARDIM İÇİN GELMEDİ : “BİZİ KESSELER YİNE GELMEYECEKLER”

 

Ataner ve Zeki D. 155 “Polis İmdat” telefonunu arayıp şikayetçi olduklarını beyan ederek, ekip istediler. 155’ten gelen yanıt, ekiplerin hemen gönderileceği yönündeydi. Aradan 45 dakika geçmesine rağmen ekip gelmeyince, şahısların başka bir arkadaşı da defalarca 155’i aradı. Zor durumda olduklarını 155’e uzun uzun anlattı. Polisten yardım istedi. Polis yine olaya müdahale etmeyince vatandaş 155’i arayıp  içini döktü ve arada şu konuşma yaşandı : “ Sabahtan beri çağırıyoruz gelmiyorsunuz, demek bizi burada kesseler umurunuzda bile olmayacağız, sizi yarın savcılığa şikayet edeceğim” dedi. Altı kez aranan 155 ile vatandaş arasında benzer konuşmalar yaşandı.

 

Gece saat 01.10 sularını gösterince 155 ekiplerinin bilerek ve isteyerek  olay yerine gelmediğini gören vatandaşlar da olay yerinden ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.