1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 13. Bölge Eczacı Odası Kars temsilciliği açıldı
13. Bölge Eczacı Odası Kars temsilciliği açıldı

13. Bölge Eczacı Odası Kars temsilciliği açıldı

14 Mayıs Eczacılar Bayramı’nda 13. Bölge Eczacı Odası Kars İl Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Açılış Töreninde konuşan 13. Bölge Erzurum Eczacı Odası Kars İl Temsilcisi Eczacı Kerime Yenice Yılmaz, Kars’ta temsilcilik açmak için uzun zamandır çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Ayrıca bugün 14 Mayıs Eczacılar Bayramı, bu özel günde böyle bir mekanın açılışını yapmanın da gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Temsilciliğimizin daha çok çalışması, kendi mesleki konularını daha yakından takip etmesi, meslektaşları ile gerekli organizasyonları gerçekleştirmesi için böyle bir mekana da ihtiyaç duyuluyordu. Hayırlı olsun.” dedi.

Açılış töreni, çeşitli hediyelerin takdim edilmesi ve kurdele kesilmesinin ardından son buldu.

Açılışın ardından eczacılar, Açık Cezaevinin karşısında Hatıra Ormanının açılışını gerçekleştirdiler. Açılışta eczacılar fidanları toprakla buluşturarak, can suyu verdiler.

Açılış törenine 13. Bölge Erzurum Eczacı Odası Genel Sekreteri Haluk Yaşar, 13. Bölge Erzurum Eczacı Odası Kars İl Temsilcisi Eczacı Kerime Yenice Yılmaz, Ardahan, Iğdır, Erzincan, Bayburt, Ağrı ve Erzurum eczacıları, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yenice, İŞKUR Müdürü Yusuf Bulut, Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Zakir Lazoğlu, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

13.-bolge-eczaci-odasi-kars-temsilciligi-acildi-(1).jpg13.-bolge-eczaci-odasi-kars-temsilciligi-acildi-(2).jpg13.-bolge-eczaci-odasi-kars-temsilciligi-acildi-(3).jpg13.-bolge-eczaci-odasi-kars-temsilciligi-acildi-(4).jpg13.-bolge-eczaci-odasi-kars-temsilciligi-acildi-(5).jpg13.-bolge-eczaci-odasi-kars-temsilciligi-acildi-(6).jpg13.-bolge-eczaci-odasi-kars-temsilciligi-acildi-(1).jpeg13.-bolge-eczaci-odasi-kars-temsilciligi-acildi-(2).jpeg13.-bolge-eczaci-odasi-kars-temsilciligi-acildi-(3).jpeg13.-bolge-eczaci-odasi-kars-temsilciligi-acildi-(4).jpeg13.-bolge-eczaci-odasi-kars-temsilciligi-acildi-(5).jpeg13.-bolge-eczaci-odasi-kars-temsilciligi-acildi-(6).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.