1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Trafik Sorunu Büyüyor
Trafik Sorunu Büyüyor

Trafik Sorunu Büyüyor

Şehir İçi Trafiği Güncelleştirme Bekliyor...

A+A-

İlimizde havaların ısınmasıyla birlikte, şehir merkezindeki trafik akışı da yoğunluk kazandı.Hem nüfus, hem de araç yoğunluğunun her geçen gün artmaya başladığı şu günlerde, ana arterler üzerinde bulunan kavşaklar ise adeta kabus halini almaya başladı.

 

KAVŞAKLARARAÇ YOĞUNLUĞUNDAN KİLİTLENİYOR

 

Atatürk, Faikbey ve GAMP kavşakları, artan trafik yoğunluğuna cevap veremez hale gelirken, söz konusu noktalarda çoğu kaza ise şans eseri meydana gelmeden atlatılıyor. Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre Kars’ta meydana gelen maddi hasarlı trafik kazaları genellikle kavşaklarda yaşanıyor.

 

Vatandaşlar, trafik akışının yoğunluk kazandığı saatlerde kavşaklarda mutlaka görevli trafik memurlarının bulundurulmasını istiyor.

 

YAYALAR DA SÜRÜCÜLER DE DERTLİ 

                                              

Vatandaşlar ; “Söz konusu kavşaklarda ulaşım öyle zaman oluyor ki, arapsaçına dönüyor. Bu durumdan hem sürücüler, hem yayalar muzdarip. Trafik yoğunluğunun yaşandığı saatlerde, bazı kavşaklarda mutlaka trafik memurunun bulundurulması gerekiyor. Emniyet Müdürlüğü’nün bu hususta harekete geçmesini istiyoruz.” diye konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum