1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Simitçi Dünyası Açıldı
Simitçi Dünyası Açıldı

Simitçi Dünyası Açıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kars’ta işyeri açılışı yaptı.

A+A-

Çıldır Aktaş Sınır Kapısı’nın açılış programına katılan ve geceyi Kars’ta geçiren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kars Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı İbrahim Çantay’a ait “Simitçi Dünyası" Kars Şubesi'nin açılışını yaptı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Kars Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı’nın açtığı işyerinin hayırlara vesile olmasını diledi. Hisarcıklıoğlu, “Efendim öncelikle Allah hayırlı işler versin. Allah utandırmasın. İnşallah bu işyerimiz hayırlara vesile olur. Daha fazla işçi kardeşimiz çalışır ve Kars’ımıza katkı sağlar. Bu kapsamda genç Girişimciler Kurulu Başkanımızın bu girişimi kutluyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından TOBB Başkanı Rifat Hisacıklıoğlu, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Öztegen, Ticaret Borsası Başkanı İsmet Çelik, Kars Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı ve işyeri sahibi İbrahim Çantay, Simitçi Dünyası’nın açılış kurdelesini birlikte kesti.

Açılışın ardından Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler, işyerinde sabah kahvaltısı yaptı. Hisarcıklıoğlu’nun işerinde açılışında kesilmen istenen kurbanında kesilmesine izin vermedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler, daha sonra havaalanına geçtiler. Hicarcıklıoğlu, buradan Iğdır’a hareket etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.