1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP adayları üniversitede
MHP adayları üniversitede

MHP adayları üniversitede

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Kars Milletvekili Adayları Erkan Koçali ve Tuncay Aydın, seçim çalışmalarını Kafkas Üniversitesi’nde (KAÜ) sürdürdüler.

A+A-

MHP 25. Dönem Milletvekili Adayı Taner Gökçek’in de eşlik ettiği programda ilk olarak Rektör Prof. Dr. Sami Özcan ziyaret edildi. Rektör Özcan’dan üniversite öğrenci ve eğitim durumu hakkında bilgi alan MHP adayları, Kafkas Üniversitesi’nin bölge üniversitesi olma yolundaki çabalarına en iyi desteği vereceklerini söylediler. Kafkasların başkenti diye anılan Kars’ın, bu isme layık olabilmesi için üniversitenin geliştirilmesi ve önünün açılması gerektiğini savunduklarını da belirten adaylar, hem çevre illere hem de Kafkas ülkelerine açılması gerektiğini ifade ettiler.

MHP Milletvekili Adayı Erkan Koçali, “Kafkas Üniversitesi bünyesinde barındırdığı öğretim üyesi ve öğrencisiyle Türkiye’nin en doğusundan en batısına ışık tutmaktadır. Gelecek vadeden üniversitemizi geliştirmek ve kalkındırmak bizim asli vazifelerimizdendir. Gelecek nesillerin ülke geleceğine ışık tutması için bu eğitim kurumlarımızı elbette ki her zaman destekleyeceğiz. Aynı zamanda da tıp fakültesinin yine bölgesinde en etkin bir şekilde hizmet vermesinin de önü açılmalıdır. Bunlar ve daha bir çok adım elbette ki siyasilere yani bizlere düşmektedir. Bizler MHP ekibi olarak her zaman eğitimin yanında olduk ve oymaya da devam edeceğiz. Bu göz ışığı kurumlarımızı sürekli geliştirmek için gerekli tüm adımları atacağız.” dedi.

Rektör Özcan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

MHP adayları daha sonra dekanlar, akademisyenler ve öğrencileri ziyaret ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.