1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 'Şalo Hala' CHP'den ne istedi
Şalo Hala CHPden ne istedi

'Şalo Hala' CHP'den ne istedi

Kılıçdaroğlu'ndan geçmiş olsun telefonu...

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, merhum Bülent Ecevit'e ''Karaoğlan" ismini koyan ve bir süre önce gözlerinden ameliyat olan Şahzade Şahin'i aradı. Kars'ın Susuz İlçesi'nde yaşayan Şahin'e "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, "Bir ihtiyacınız, bir isteğiniz var mı?" diye sordu.

Aynı zamanda, Gerçek Gündem.com Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş'ın babaannesi de olan Şahzade Şahin, "Aramanız yeter, siz sağolun. Tek isteğim senin iktidar olman. İnşallah o da olacak" dedi. Kılıçdaroğlu da bunun üzerine "İnşallah" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu'nun Aydın'daki etkinliklere katıldıktan sonra kendisini aramasından ve hatrını sormasından memnun olduğunu söyleyen Şahin, "Sağolsun o kadar işi gücü arasında aradı. Keşke bir de Kars'a gelse şu sıralar..." dedi.

HAYATI BELGESEL OLDU

"Şalo Hala" lakabıyla bilinen 85 yaşındaki Şahzade Şahin, merhum Bülent Ecevit'e "Karaoğlan" , Kemal Kılıçdaroğlu'na ise Kars ziyaretinde "Yiğitoğlan" lakaplarını takmasıyla tanınıyor.

Şahin'in hikayesi, son olarak, Akşam Gazetesi Yazarı Gürkan Hacır'ın çektiği "Kökler" adlı belgesele de konu olmuştu. Belgesel, Hatice Güvensoy, Ali Demirçalı, Nihat Yeşil, Salih Top ve İsmail Ünal'ın katkılarıyla hazırlanmış, Halk TV'de yayımlanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.