1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KOBİ Kampüs İle Eğitimler Başladı
KOBİ Kampüs İle Eğitimler Başladı

KOBİ Kampüs İle Eğitimler Başladı

Kuruluşundan bu yana KOBİ’lerin büyümesi için birçok destek ve hizmete imza atan KOSGEB, yepyeni bir hizmeti daha “KOBİ KAMPÜS” aracılığıyla tek noktadan KOBİ’lere sunmaktadır.

A+A-

Ulusal ve uluslararası pazarlarda yaşanan yoğun rekabet, KOBİ’leri; daha verimli, daha yenilikçi, değişim ve gelişime hızlı adapte olabilecek şekilde hareket etmeye zorlamaktadır. KOBİ’lerin bu noktada ihtiyaç duydukları konularda, doğru bilgiye hızlı erişimleri ve bu bilgileri yönetecek kurumsal yeterliliğe sahip olmaları amacıyla, KOBİ KAMPÜS hizmete açılmıştır.

KOBİ KAMPÜS, zaman ve mekan gibi fiziksel sınırları ortadan kaldırarak KOBİ’lerin ihtiyaç ve sorunlarının çözümüne yönelik ücretsiz eğitimler ile yepyeni bir dünyanın kapısını aralamaktadır. Yenilikçi online KOBİ KAMPÜS aracılığıyla, KOBİ yönetici ve çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimine yardımcı olacak keyifli ve verimli bir deneyim yaşama fırsatı KOBİ’lere sunulmaktadır. KOBİ’ler eğitimlere kullanıcı adı ve şifreleriyle, http://kobikampus.kosgeb.gov.tr adresinden ulaşılabileceklerdir.

KOBİ KAMPÜS Eğitimlerinden yararlanmak için KOSGEB Veri Tabanına kayıt yaptırmak ve KOBİ Bilgi Beyannamesini Güncellemek gerekmektedir. KOSGEB’e kayıtlı KOBİ’ler, kullanıcı adı ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak KOBİ KAMPÜS ortamına geçiş yapabilir ve birçok değerli eğitim materyali içeren eğitimlerden hemen faydalanmaya başlayabilirler. Eğitimler hakkında ayrıntılı bilgi KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğünden alınabilir. KOBİ KAMPÜS programında uygulanan eğitimler aşağıdadır.

- Yaratıcı Düşünme  ve İnovasyon Teknikleri

- Kazanan Takım - Satış Gücü Yönetimi

- Stratejik pazarlama

- Temel Satış Becerileri

- Müşteri Odaklı İlişki Yönetimi

- Şikayet Yönetimi

- Problem Çözme

- Zaman Yönetimi

- Proje Yönetimi

- Verimlilik Odaklı Süreç Yönetimi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.