1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaymakam Karaman’dan Ev Ziyaretleri
Kaymakam Karaman’dan Ev Ziyaretleri

Kaymakam Karaman’dan Ev Ziyaretleri

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ve beraberindeki kurum amirleri, ilçedeki dar gelirli aileleri ziyaret etti.

A+A-

Kaymakam Karaman, Ramazan ayı boyunca fırsat buldukça ilçe merkezide yardıma muhtaç ve dar gelirli aileleri ziyaret edeceklerini söyledi. Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ve beraberindeki heyetin ilk durağı Tepe Mahallesinde yaşayan Alan Ailesi’nin ferdi oldu. Evde tek başına yaşayan ve hiç kimsesi olmayan Güler Alanı Ziyaret etti.

Güler Alan, ”İlçe kaymakamımızdan Allah razı olsun. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız bizlere her zaman yardımcı oluyor. İlçe kaymakamız sayesinde yaşadığımız daha güzel ve iyi oluyor. Allah devletimizden razı olsun. Bu mübarek günlerde bizim yüzümüzü güldürdü. Çok mutluyuz” dedi.

İlçedeki dar gelirli vatandaşları gün boyunca ziyaret eden ilçe kaymakamı ve kurum amirleri ile gittikleri tüm evlere hem Ramazan kolileri hem de tüm çocuklara oyuncaklar dağıttılar. İlçedeki dar gelirli vatandaşların evlerini ziyaretleri sırasında eksiklerini, sıkıntılarını yerinde gördüklerini belirten Karaman, “Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızla buluşarak hem onları dinleme fırsatı bulmuş olacağız hem de idareciler olarak vatandaşlarımızla bütünleşerek onların yaşadığı mekânlarda sorunlarını öğrenip çare olmaya çalışacağız. Vatandaşlarımız da yaptığımız ziyaretlerden memnun olduklarını bizlere ifade ettiler. Ziyaretlerimizde Kaymakamlıkça hazırlanan Ramazan paketlerini ailelere ve çocuklara oyuncaklar veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.