1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’a 25 Milyon Liralık Yatırım
Kars’a 25 Milyon Liralık Yatırım

Kars’a 25 Milyon Liralık Yatırım

ARAS-EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, Kars’ı şantiyeye çevirdiklerini, bölge de 2015 yılı içinde 215 milyon liralık yatırımın 25 milyon lirasını i Kars’a yapacaklarını müjdeledi.

A+A-

ARAS-EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, “Biz kamu hizmeti yapan bir kuruluşuz. Kamu hizmeti adına ne yapılması gerekiyorsa, yapmak durumundayız. Gerek şebeke modernizasyonu, gerek takviyesi, gerek yenilenmesi bütün çalışmalar ile ilgili şuanda bütün arkadaşlarımız çalışıyorlar. 25 milyon liralık bir yatırım bu yıl söz konusu. Önümüzdeki yıl bunu daha da arttıracağız inşallah. Bununla ilgili projelerimizde hazırlanıyor, bir taraftan da 2016’nın projelerini hazırlıyoruz. Daha da arttırarak Kars’ın şebeke sorunlarını çözeceğiz” dedi.

KARS HALKI FAYDALARINI GÖRECEK

Kars’ta hummalı çalışma yapan ARAS-EDAŞ, faaliyetlerinin Kars’ta da memnuniyetle karşılandığını ve Kars’taki çalışmalar hakkında bilgi veren Akbaş, “Şuanda şebeke yenilenmesi, yer altı çalışmaları, ilaveler, ihtiyaç olan bölgelere bakımları, onarımları hepsi yapılıyor planlanmış durumda. Kars’ı bir şantiye haline çevirmiş durumdayız. İnşallah önümüzdeki süreçte bunların faydalarını da Kars halkı görecek. Şebekelerin daha modern bir şekilde daha az kesinti bunları görecek” diye konuştu.
Öte yandan elektrik sayaçların dışarıya çıkması ile ilgili de açıklama yapan Akbaş, “Vatandaşları rahatsız etmemek için elektrik sayaçlarını dışarıya çıkarma çalışmalarımızda devam ediyor. Neredeyse tüm abonelerimizin sayaçlarını dışarıya çıkarmış durumdayız. Bu çalışmamız vatandaşlarımızı rahatsız etmememiz için yapılan bir çalışmadır. Çünkü evine gittiğimizde ev müsait olmayabiliyor veya evinde olmayabiliyor. Vatandaşları sayaçları okumak için rahatsız etmeyelim, onun için sayaçlarını dışarı alıp faturalarını kesip kendilerine ulaştırıyoruz. Yani modern teknoloji neyi gerektiriyorsa bizde onu yapıyoruz” şeklinde konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.