1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karaçanta’ya “Tanıtım” teşekkürü
Karaçanta’ya “Tanıtım” teşekkürü

Karaçanta’ya “Tanıtım” teşekkürü

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 16- 19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinde kurulan Kars standıyla ilgili Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya teşekkür mektupları geldi.

A+A-

“SAYIN MURTAZA KARAÇANTA / KARS BELEDİYE BAŞKANI

Fuarların günümüzde sadece kalabalıkların akın ettiği, ürünlerin sergilendiği organizasyonlar olarak değil modern çağların en önemli kültür paylaşım alanlarında ve etkinliklerin bir şölen havasında kutlandığı merkezlerden biri olarak dikkat çektiğini biliyoruz.

Artık sınırların kalktığı dünyamızda hem ulusal hem de uluslar arası alanda insanların bir araya geldiği, birikimlerini ortaya koyduğu ve paylaştığı, Ticaret hacminin çok yüksek olduğu ve bütün bunların yanında büyük bir coşkunun, eğlencenin olduğu her insanın kendinden bir şeyler bulduğu en önemli organizasyonlardır.

Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günlerinde gördük ki unutulmaz şehir fuarları arasında ilk sırayı bir kez daha almıştır. Bunda başta zati âliniz olmak üzere stantlarda görev yapan personelin büyük önemine şahit olduk. Eşimle birlikte akşam saatlerinde tanıtım günlerinde stantları gezerken Kaymakamlık ve Belediye personelinin güler yüzlü, alçak gönüllü her gelene tek tek bilgi veriyor olmalarından duyduğumuz memnuniyetimizi paylaşmak istedik. Sevgi ve saygılarımızı arz ederiz.

Av. Çağlar ÇAĞLAYAN

Av. Elçin Özge ŞİMŞEK ÇAĞLAYAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.