1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Futbolun Ustaları Kars’ı coşturdu
Futbolun Ustaları Kars’ı coşturdu

Futbolun Ustaları Kars’ı coşturdu

Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş ve Hasan Vezir, Kars Atatürk Stadın’da gençlerle ve çocuklarla buluştu.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor’ projesi kapsamında Kars’a gelen Bakanlığın Proje Koordinasyon Genel Müdür yardımcısı Muhammed Ecevit Carti, ünlü futbolcular Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş ve Hasan Vezir, Kars Atatürk Stadın’da gençlerle ve çocuklarla buluştu.

Futbolun ustaları Valilik ziyaretinden sonra Kars Atatürk Stadı’na geçtiler. Burada hazır bekleyen binlerce genç ve çocukla buluşan Futbolun Ustaları, önce protokol tarafına geçip tribünden objektiflere poz verdiler, ardından da Vali Günay Özdemir ve Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ve daire müdürleriyle birlikte 400 adet topu çocuklara dağıttılar. Çocuklar ve gençlerin sevgi dolu tezahuratları ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek istemeleriyle stat bir anda dolup taştı. Aşırı ilgi üzerine maçın başlaması biraz gecikince devreye polis ekipleri girdi ve onların da yardımıyla izdihamın önüne geçildi.

Futbolun ustalarıyla birlikte Koordinasyon Genel Müdür yardımcısı Muhammed Ecevit Carti ve Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım bir takım oluşturdu diğer takım ise siyasi ve bürokratlardan yer alan Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, AK Parti İl Başkan vekili Adem Çalkın, MHP İl Başkanı Yaver Özcan, TUİK Bölge Müdürü Adnan Bellek, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Atıf Deniz isimlerinden oluşturuldu. Vali Günay Özdemir’in ilk vuruşuyla maç başladı. 20’şer dakikalık iki devre halinde yapılan maçın ikinci devresinde futbolun yıldızlarına karşı çocuklardan oluşan bir takım sahaya girdi. Maçın en renkli karşılaşması da bu anlarda yapıldı. Tanju Çolak’ın esprileri hem maç yapan çocukları hem de stadı dolduran binlerce hayranını gülmekten kırıp geçirdi. Adeta bayram havasında geçen maç sonunda futbolcularla fotoğraf çektirmek isteyen çocuk ve gençlerin aşırı ilgisi görevlilere zor anlar yaşattı. Yaklaşık 10 dakika sahadan çıkamayan futbolun ustaları gördükleri ilgiyi asla unutamayacaklarını ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.