1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fatih Portakal ‘Çalar Saat ‘Kars’ta
Fatih Portakal ‘Çalar Saat ‘Kars’ta

Fatih Portakal ‘Çalar Saat ‘Kars’ta

Fox Tv ‘Çalar Saat ‘haber programını sunan Fatih Portakal ve eşi Armağan Portakal Kars’ta.

A+A-

Seyahat amaçlı gelen Portakal çiftçi Kars’ın tarihi ile bir araya geldi.Kar’s Otel’de  konaklama yapan Portakal çifti  dört gün boyunca Kars’ın tarihi yapılarını gezerek ve yöresel yemeklerini tattı.

Geziye Ani Ören Yeri ile başlayarak, Boğa Tepe Köyünde  bulunan Peynir Müzesi’ni yerinde inceledi.Portakal çifti ;Kars’ın meşhur Gravyer ve Kaşar’ını çok beğendiklerini ifade ederek aynı zamanda tarihi yapılara gereken önemin verilmesine de değindi.

Seyahatlerinde Kars Aşıklarını da dinlemeyi ihmal etmediler.Daha sonra Sarıkamış’ta Katherina’nın Av Köşk’ünü de ziyaret eden çift,Eşi Armağan Portakal’ın objektifi ile sevenlerine Boğatepe Peynir Müzesi ve Katherina’nın Av Köşkü’nü Fatih Portakal’ın anlatımıyla video paylaştılar.

Fatih Portakal’ın Eşi Armağan Portakal ise gezdiği ve seyahat ettiği şehirlerin,ülkelerin kendi objektifinden tarihi yapıları ve doğa görüntülerini fotoğraflandırarak;’Görme Engeliler yararına çeşitli illerde sergi yaptığını açıkladı.Kars’ı ve Kars’lıları çok sevdiklerini söyleyen Portakal çifti tekrar gelmek istediklerini dile getirdi.

Bizde Kars’a verdikleri değerden dolayı ve Fatih Portakal’ın Eşi Armağan Portakal’ın Görme Engeliler yararına yaptığı anlamlı çalışmadan ötürü kutluyoruz.Meslektaşımız Fatih Portakal’a da meslek hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.