1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Eski muhtardan Yiğit’e övgü
Eski muhtardan Yiğit’e övgü

Eski muhtardan Yiğit’e övgü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayları Selami Yiğit ve Aysel Boy, seçim çalışmalarına ilçe ve köy gezileriyle devam ediyor.

A+A-

Kağızman ve Susuz ilçelerinin yanı sıra merkez köylerde de seçim çalışmalarını yürüten CHP Kars Milletvekili Adayları, sevgi seliyle karşılanıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Kümbetli  ve Dikme köylerini de ziyaret eden CHP Adayları yoğun burada da yoğun ilgi gördü.

Kümbetli Köyü eski Muhtarı Hamdi Keskin, geçmiş yıllarda Selami Yiğit’in Milletvekili seçildiği sürede Kümbetli Köyünün yol ve su sorunun çözümü konusunda vermiş olduğu desteklerinden dolayı CHP Milletvekili Adayı Selami Yiğit’e teşekkür etti.

Köyün eski Muhtarı olan Hamdi keskin, Ülkede ve Kars’ta CHP iktidarıyla Kars’ın kazanacağını söyledi.

Selami Yiğit’in Milletvekilliği döneminde köylerinin sorunlarını çözdüğünü söyleyen eski Muhtar Keskin:  “Geçmiş dönemlerde Selami Yiğit’in köyümüzün sorunları konusunda bizlere çok yardımcı oldu. Bizler kendisini mecliste Milletvekili olarak görmek istiyoruz. Köyümüzün sorunlarına ve ayrıca Kars’ın sorunlarına çok duyarlı bir insan. Köyümüzün sorunlarını o zaman kendisine anlatmıştık. Kendisi de bizlere ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağını söylemişti.  Allah kendisinden razı olsun, köyümüze çok yardımları oldu. Kars’ın sorunlarını mecliste dile getirecek çok önemli bir isimdir; Selami Yiğit. Selami Yiğit’in Milletvekili seçilmesi Kars’a çok fayda kazandıracaktır. Bundan hiç şüphemiz yok. O dönem köyümüzün sorunlarını kendisine anlatınca sağ olsun, ne gerekiyorsa fazlasıyla yaptı. Maddi destekte sağlayarak köyümüzün sorunlarını çözerek bizleri mutlu etmişti. Kars’ta yaşayan seçmenlerden isteğim ise, Selami Yiğit’e oy vererek Meclise taşımalarını istiyorum. Kars için Selami Yiğit’in Milletvekili olması durumunda emin olun ki, Kars kazanacak.  Şuan ise,  köyümüzün yolları çok kötü durumda. Selami Yiğit, inşallah Kars’tan Milletvekili seçilir ve bizlere yeniden hizmet gelir.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.