1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Devlet Övünç Madalyası Verildi
Devlet Övünç Madalyası Verildi

Devlet Övünç Madalyası Verildi

2008 yılının Temmuz ayında Kars’ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Onbaşı Onur İlhan’ın babası Alim İlhan’a “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı” verildi.

A+A-

Artvin’de şehit ailelerine, törenle “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı” verildi. Vali Mustafa Yemlihalıoğlu ile İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Mustafa Erdem, 2008 yılının Temmuz ayında Kars’ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Onbaşı Onur İlhan’ın babası Alim İlhan’a “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı”nı verdi.

 

Terhisine 3,5 ay kala 2008 yılının Ekim ayında Hakkâri’nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü’ne düzenlenen terör saldırısında şehit olan Piyade Onbaşı Muhammet Aydemir’in madalyası ise hiç görmediği, şimdi 20 aylık olan oğlu Mert Aydemir’e takıldı. Asker kıyafetiyle annesi Fatma Aydemir’in kucağında oturan Mert, tören boyunca ağladı. Şehit onbaşı Muhammet Aydemir’in, şehit olmadan 40 gün önce doğan ve hiç görmediği oğluna, şehit arkadaşının ismini koyduğu öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.