1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yağmur Engel Olamadı
Yağmur Engel Olamadı

Yağmur Engel Olamadı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri Atatürk Stadyumu'nda yapıldı.

A+A-

Törenlerin finali yağmurun aniden bastırması nedeniyle yapılamadı. Öğrenciler koşarak evlerinin yolunu tutarken ortaya ilginç görüntüler çıktı.

 

19 Mayıs gününden bu yana hava muhalefetine takılan 19 Mayıs törenleri sabah saatlerinde önce Kars Kapalıspor Salonu'na oradan da güneş yüzünü gösterince yeniden Atatürk Stadyumu'na alındı.

 

Vali Yardımcısı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkan vekilinin öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasından sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

 

Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, günün anlam ve önemini belirtir bir konuşma yaptı. Öğrencilerin şiir okuması, Gençlik Marşının okunmasının ardından toplu gösteriler başladı. Gösterilerin finali ve resmigeçit töreni ise aniden bastıran yağmur nedeniyle yapılamadı.  Rüzgârında etkisiyle öğrenciler bir yandan bayrakları korumaya çalıştı diğer yandan da ters

dönen şemsiyeleri düzenlemeye çalıştılar. Elektronik cihazların üzerine naylonlar çekildi, vatandaşlar birer birer stadı terk ettiler. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine; Vali yardımcısı Turgut Gülen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mete Salt, Belediye Başkan vekili Cihangir Umurbeg, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.