1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başıboş Köpekler Tehlike Saçıyor
Başıboş Köpekler Tehlike Saçıyor

Başıboş Köpekler Tehlike Saçıyor

Kars’ta köylerden getirilerek kent merkezine bırakılan başıboş köpekler adeta tehlike saçıyor.

A+A-

Sabah erken saatlerde ve akşam saatlerinde gruplar halinde dolaşmaya başlayan köpeklerden dolayı Kars esnafı ve vatandaşlar huzursuz oluyor.

 

Aşık Şenlik Bulvarı esnaflarından Atilla Öztürk, “Sabah erken saatlerde dükkanımızın önünde köpeklerin uyuduğunu görüyoruz. Köpeklerden dolayı dükkanlarımızı açmakta zorluk çekiyoruz. Bizlerin dışında örgencilerde okula gidip gelmede sorun yaşıyorlar.” dedi. Kalıcı çözüm beklediklerini de vurgulayan Öztürk, köylülere de sitem ederek, “Neden getirip kente atıyorlar. Düşünmeden araçlara koyup şehir merkezine bıraktıklarına da anlam veremiyoruz. Kendi başlarından savıyor sıkıntıyı bizlere çektiriyorlar.” diye konuştu.

 

Geçtiğimiz günlerde de eski Müze çevresinde sürüler halinde dolaşan başıboş köpekler iki çocuğa saldırdı. Çevreden yetişen vatandaşlar çocukları güçlükle kurtardı.

 

Başıboş köpekler son zamanlarda Kaleiçi, Bayrampaşa Mahallesi ve eski Müze civarında öğrencilerin geçit yollarında gruplar halinde dolaşıyorlar. Okul dönüşü öğrencilere saldıran başıboş köpekler vatandaşları korkutuyor.

 

Öğrenci velileri, “Akşam saatlerinde ve geceleri sürüler halinde dolaşan başıboş köpekler çocuklarımıza saldırıyor. Geceleri geç vakitlerde başıboş köpeklerin yüzünden evlerimize gidemiyoruz. Bu duruma çare bulunmasını istiyoruz” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.