1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı
Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

Kars’ta Diş Hastanesi’nden sonra Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Semt Polikliniği’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

A+A-

Törende konuşan Vali Ahmet Kara, “Yeni bir sağlık ünitesinin açışını yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Diş ağrısından her kes korkar. Fakat geçtiğimiz günlerde bu ünitede incelemelerde bulundum. Gerçekten çok hanımefendi ve centilmen doktorlarımız ile sağlık ekiplerimiz hastalarımız için hizmet verecekler. Burası öncelikli olarak acil bir diş ünitesidir. Diş Hastanemiz şehir merkezine uzak olduğu için burasının açılması düşünüldü. Burada 4 hastaya aynı anda sağlık hizmeti verilebilinecek. Geceleri nöbetçi doktor bulunması ile birlikte 24 saat hizmete açık olacaktır. Burası aynı zamanda Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir diş sağlık merkezidir. Bu sağlık merkezinin Karslılara hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Törene Vali Ahmet Kara, AK Parti Kars milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti eski Milletvekili Selahattin Beyribey, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Sağlık İl Müdürü Dr. Fahri Sevinç, Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Fatma Mercan,  ile daire amirleri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.