1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, Çiftçilerin Sorunlarını Bakan Yardımcısı Gümen'e Anlattı
Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, Çiftçilerin Sorunlarını Bakan Yardımcısı Gümen'e Anlattı

Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, Çiftçilerin Sorunlarını Bakan Yardımcısı Gümen'e Anlattı

Kars Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, çiftçilerimizin talep ve sıkıntılarını tüm mecralarda gündeme getirmeye devam ediyor.

A+A-

Kars çiftçisi ile buluşan Tarım Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Kars Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük ile çiftçilerimizin sıkıntıları hakkında istişarelerde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, TMO alımlarına değinerek çiftçilerimizin alımlar konusunda sıkıntı yaşadığını mahsullerini teslim ederken çok fazla sıra beklediği, TMO tarafından alımı olan ürün ücretlerinin uzun sürede verilmesi çiftçilerimizi zor durumda bırakacağına değinerek, ücretlerinin en kısa sürede tahsil edilmesini konusunda Tarım Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’e çiftçilerin talep ve sıkıntılarını iletti.

Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük ; artan mazot fiyatlarından dolayı gider ve masrafların çiftçilerimizi zorlandığını ve verilecek olan Doğrudan Gelir Desteği fiyatlarının artırılması konusunda çiftçilerimizin taleplerini ileterek her daim çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanında olacağını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.