1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Zengin Bir Ambiyans İçin Hafif Beton Tasarımlar
Zengin Bir Ambiyans İçin Hafif Beton Tasarımlar

Zengin Bir Ambiyans İçin Hafif Beton Tasarımlar

Özgün tasarım fikirleriyle tasarlanan hafif beton mobilyalar, kullanıcıya işlevlerinin ötesinde estetik bir görüntü vadediyor.

A+A-

Zengin Bir Ambiyans İçin Hafif Beton Tasarımlar

Özgün tasarım fikirleriyle tasarlanan hafif beton mobilyalar, kullanıcıya işlevlerinin ötesinde estetik bir görüntü vadediyor. Sadece bir aksesuar ya da dekorasyon bileşeni olmanın dışında doğal taşlarla üretilen bu mobilyalar yardımıyla, bulunduğunuz ortamda zengin bir ambiyans yaratmanız mümkün. Üst segment bir mimari konsepte sahip olmak için tasarımlarınızı hafif beton mobilyalarla güçlendirebilirsiniz.

Hafif beton tasarımlar, zengin ve lüks bir ambians oluşturmak için mükemmel bir seçenek olabilir. Betonun doğal rengi ve dokusu, lüks bir havaya sahip bir mekanın öne çıkmasına yardımcı olabilir. Birinci sınıf bir restoran, otel veya spa gibi lüks bir mekanda, büyük beton saksı veya banklar kullanılabilir. Bu tasarımlar, mekanın genişliğini ve yüksekliğini vurgulayarak, zengin bir ambians oluşturabilir.

Lüks bir ev dekorasyonunda, hafif beton mobilyalar da kullanılabilir. Büyük bir beton yemek masası veya şık bir beton sehpa, oturma odası veya yemek odasında şık bir etki yaratabilir. Beton yüzeyler, zengin ve lüks bir görünüm sağlayan metal veya altın aksesuarlarla birleştirilebilir.

Sadeliğe ve minimalliğe odaklanan hafif beton ürünlerle çalışma alanları, ev salonları ve peyzaj alanlarınızın dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz. Tasarım açısından oldukça farklı alternatiflere yer veren hafif beton mobilyalar göz alıcı bir görsellik oluşturmanızı sağlıyor.

Beton deyince akıllarda ilk beliren imge sağlamlık, durağanlık olduğu için bu ürünlerin oldukça ağır olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Fakat bu ürünler döküm betona kıyasla %75 daha hafiftir. Bu sayede taşınabilirlik açısından kullanıcıya kolaylık sağlar.

Boya kullanılmadan üretilen hafif beton ürünler, eşsiz görüntülerini doğal taşların orijinal renklerinden almaktadır. Üretimlerinde boya kullanılmadığı için uzun süreli kullanımlarda herhangi bir solma ve çizilme meydana gelmemektedir. Bu sayede ürünler oldukça uzun ömürlü alternatifler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Eğer sizler de iç mimari trendleri arasında hızlı bir çıkış yakalayan mobilyaları tercih etmek istiyorsanız size özel tasarım taleplerini karşılayan beton mobilya modellerini tercih edebilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.