1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yüzme Havuzu 20 gün sonra hazır
Yüzme Havuzu 20 gün sonra hazır

Yüzme Havuzu 20 gün sonra hazır

Kars, Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna 20 gün sonra kavuşuyor...

A+A-

Kars’ta 5 bin metrekare alanda kurulan, 500 seyirci kapasiteli, 1 milyon TL’ye mal olan kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, bu yılın sonunda hizmete girecek yüzme havuzunda yapılan son çalışmalar ve önümüzdeki haftalarda havuzların su ile doldurulacağı öğrenildi.

500 seyirci kapasiteli, 1 milyon TL’ye mal olan kapalı yarı olimpik yüzme havuzu hakkında teknik bilgi veren ve çalışmaların önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanacağını söyleyen yüzme havuzu yapımını üstlenen firma yetkilisi Bedri Esin şuan havuz binasında son rötuşları yaptıklarını söyledi. Esin, “Şuan havuzda kalan eksikliklerimizi tamamlayıp seramikleri döşemesini yaptıktan sonra bitirip teslim edeceğiz. Bize verilen projeye göre 500 kişilik havuz binasında fitnıs salonu, soyunma odaları, bilardo salonları, ping pong salonu, tenis salonu, masaj salonu ve sporcu duş odaları olacak. Yarı olimpik yüzme havuzu 20 gün içerisinde tamamlanarak teslim edilecektir. Şuna çevre düzenlemesi de yapılmakta geçici kabul esnasında da eksik gördüklerimizi de tamamlayacağız.” dedi.

Havuzunu yapımının yüzde 95 oranında tamamlandığını ve sade kanalizasyon ile yol yapım çalışmasının kaldığını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat da, Kars’ta bu yıl sonunda hizmete girecek olan yarı olimpik yüzme havuzu ile spor daları arasına yeni bir branşın dahil edileceğinden dolayı mutluluklarını dile getirdi. Müdür Polat, Kars’ta kış şatlarının sert ve uzun geçmesine rağmen bu havuzda ulusal ve uluslararası organizasyonların yapılacağına inandığını belirterek, yüzme dalında şampiyonlarının ilimizden çıkacağına dikkat çekti ve yarı olimpik yüzme havuzunun bu yılın sonlarına doğru hizmete sokulacağını açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.