1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yusufpaşa Mahallesi Muhtarı Ferit Koç : “Mahallemiz tarihi dokusuna kavuşuyor”
Yusufpaşa Mahallesi Muhtarı Ferit Koç : “Mahallemiz tarihi dokusuna kavuşuyor”

Yusufpaşa Mahallesi Muhtarı Ferit Koç : “Mahallemiz tarihi dokusuna kavuşuyor”

Yusufpaşa Mahallesi Muhtarı Ferit Koç, mahallelerinde yapılan restorasyon ve yol çalışmaları nedeniyle Kars Valisi Türker Öksüz’e teşekkür etti.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Muhtar Koç, tarihi binaların yoğun olarak bulunduğu mahallenin restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından, tekrar tarihi dokusuna kavuşacağını söyledi. 

Mahallelerinin yeninden yapılandırıldığını söyleyen Koç, mahalle sakinlerinin Kars Valisi Türker Öksüz’e çabalarından dolayı teşekkür ettiklerini iletti.

Restorasyon çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür eden Yusuf Paşa Mahallesi Muhtarı Ferit Koç, “Tarihi Yusuf Paşa Mahallemiz yeniden yapılanıyor. Mahallemizde sınırları içerisinde bulunan G.A.M.P, Halitpaşa, Atatürk, Şehit Hulusi Aytekin, Haydar Aliyev, Küçük Kazımbey caddelerimiz de kaldırım ve asfalt çalışmaları da yapılacak. Ayrıca Hasan Aras Sokak, Eski Bakırcılar sokak, Eski Kasaplar Sokak, Sağlık Sokak ve Bankacılar Sokak yeniden yapılanarak mahallemizin tarihi güzelliğine değer katacak. Bu projelerde bizleri de dinleyerek desteklerini esirgemeyen Kars Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Türker Öksüz Beye mahallemiz ve şahsım adına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcımız Nihat Oğuz’a, Fen İşleri Müdürleri Mehmet Üstebay, ve Onay Arslan ve tüm çalışan kardeşlerimize teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

hh-005.jpggg-006.jpg

 

Kaynak: Muhtar Koç, “Mahallemiz tarihe dokusuna kavuşuyor”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.