1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yürek burkan aile dramı
Yürek burkan aile dramı

Yürek burkan aile dramı

Kars’ın Susuz ilçesine bağlı Büyük Çatak köyünde baba evinde yaşayan 34 yaşındaki evli ve üç çocuk babası Suat Mahim epilepsi hastası olduğu için çalışamıyor.

A+A-

1976 yılında devlet tarafından yapılan 400 afet konutundan birisine yerleşmek isteyen çaresiz baba köy muhtarlığına ve ilçe kaymakamlığına başvurmasına rağmen her hangi bir sonuç almış değil. Köyde ikamet eden çoğu kişinin bu evleri ahır, kümes, samanlık ve depo olarak kullandığını belirten Suat Mahim, babasının kendisini evden ayırmak istediğini ve yetkililerden afet konutlarından birisini kendisine vermesini istedi. Kendisi gibi kızları Cansu(9) ve Duygu(2) ‘nun da epilepsi hastası olduğunu söyleyen çaresiz baba bugüne kadar kaymakamlık ve vakıflardan yardım alamadığını çalışma güçlüğü çektiği için de çaresizliğinin giderek büyüdüğünü söyledi.

Televizyon ve gazeteler aracılığıyla yetkililere seslenen Mahim, kış mevsimi öncesi kendisine uzatılacak bir yardım eli beklediğini de ifade ederek, köy de her aileye düşen 4-5 adet afet konutundan bir tanesinin de kendisine verilebileceğini söyledi.

İrtibat için telefon: 0538 430 14 82

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.