1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Yurdumdan Esintiler” çıktı
“Yurdumdan Esintiler” çıktı

“Yurdumdan Esintiler” çıktı

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bağlı faaliyet gösteren Yadigar- Mehmet Binal Kız Öğrenci Yurdu, yıl içerisindeki faaliyetlerini içeren bir dergi çıkardı.

A+A-

Genel Yayın Yönetmenliğini ve Yayın Koordinatörlüğünü pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Aybirdi’nin yaptığı dergide pansiyon yönetiminin yıl içerisindeki etkinliklerine yer verildi.

Okul Müdürü Ali Cengiz Birdal, pansiyon yönetiminin yıl içerisindeki çalışmalarının derlendiği dergi için emeği geçenlere teşekkür etti. Pansiyon yönetimi olarak yıl içerisinde şiir dinletisi, bilgi, yarışması, sportif ve kültürel etkinliklerin düzenlenmesinin öğrenciler memnun ettiğini vurgulayarak önümüzdeki yıl da ikinci sayıyı çıkarmak istediklerini belirtti.

Sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerin yoğun olduğu bir yılı geride bıraktıklarını bildiren Murat Aybirdi, böyle bir çalışmanın öğrenciler arasında da heyecan yarattığını ifade etti. Derginin çıkarılması için pansiyon öğrencilerimizden oluşan bir bir yayın kurul oluşturulduğunu ve Çocuk Gelişimi Öğretmeni Nida Dastan’ın da bu ekibe destek verdiğini vurguladı. Dergide pansiyon öğrencilerinin şiirlerine, hikayelerine yer verilmesinin yazmaya meraklı öğrencileri heveslendirdiğini, aslında bu amaçla yola çıktıklarımı vurguladı.

okul-dergi.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.