1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yrd. Doç. Dr. Alpaslan Yüce MYO Müdürlüğü'ne Atandı
Yrd. Doç. Dr. Alpaslan Yüce MYO Müdürlüğüne Atandı

Yrd. Doç. Dr. Alpaslan Yüce MYO Müdürlüğü'ne Atandı

Kafkas Üniversitesi Kağızman Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Yrd. Doç. Dr. Alpaslan Yüce atandı.

A+A-

Dürüstlüğü, başarısı, çalışkanlığı ve Kars için ortaya koyduğu projeleri ile tanınan, Kars halkı ve bilim dünyası tarafından sevilen ve sayılan Yrd. Doç. Dr. Alpaslan Yüce’nin bu göreve atanması Kars’ta ve Kağızman’da sevinçle karşılandı.

Alpaslan Yüce’nin göreve atanması ile birlikte Kağızman halkı da umutlandı.

Yüksekokul ile ilçeyi bütünleştireceğini ifade eden Yrd. Doç. Dr. Alpaslan Yüce ; “Bizler aldığımız sorumluluğun bilinci içerisindeyiz. Hedefimiz bütün arkadaşlarımızla birlikte Kars’a, Kağızman’a ve Kafkas Üniversitemize katkıda bulunmaktır. Şehirlerin başarısında önemli paydaşlardan biri de üniversitelerdir. Üniversitelerin birinci görevi olan öğrenci potansiyeli sağlamanın yanında yapılacak araştırma ve projelerle öğrenci potansiyeli ile bulundukları bölgenin sosyo kültürel ve ekonomik gelişmesine katkıda bulunmaktır, dedi.

Deneyimli ve donanımlı bir öğretim elemanı kadrosuna sahip olduklarına dikkat çeken Yüce ;“ Bir diğer önemli avantajımız, genellikle üniversitelerin büyüme ve gelişmesinde en önemli engel olarak değerlendirilen fiziki şartların olumsuzluğunun Kağızman Meslek Yüksekokulu’nda tam tersine bir avantaj olmasıdır. Kağızman Meslek Yüksekokulu’nun sahip olduğu arazi ve bina belki de çeşitli üniversitelerde bile bulunmayan niteliklere sahiptir. Sahip olduğumuz bina ve arazi yapılacak olan bir takım düzenlemelerle yüksekokulumuzun büyümesini ve gelişmesini hızlandıracak imkanı bizlere sunacaktır, diye konuştu.

Doğup büyüdüğü topraklarda hizmet edecek olmaktan mutluluk ve onur duyduğunu ifade eden Yrd. Doç. Dr. Alpaslan Yüce, mesleki hayatımda edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi Kağızman Meslek Yüksekokulu çatısı altında, bilmin ışığında devam ettireceğim, dedi.

Tecrübeli bilim adamı Alpaslan Yüce, evli ve bir çocuk babası olup, Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Başkanlığı ve Kafkas Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürütüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.