1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yönümüzü Bulamıyoruz…
Yönümüzü Bulamıyoruz…

Yönümüzü Bulamıyoruz…

Kars’ta birçok yerde yön tabelaları olmadığı için kente gelen yerli ve yabancı araç sahipleri nereye ne şekilde ulaşacaklarını bilmediğinden sıkıntı çekiyor.

A+A-

Ani ören yeri başta olmak üzere turizm potansiyeli açısından büyük önem taşıyan Kars, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Böylesine önemli bir potansiyele sahip Kars’ta turizm anlamında hayata geçirilmeyen eksiklikler ise hemen göze çarpıyor. Turist kafileleri kafileleri bir çok alanda eksikliklerle karşılaştığı gibi yön konusunda da sıkıntılarla baş başa kalıyorlar.

 

Bir kentin gelişiminde tamamlayıcı unsurların başında gelen yön tabelaları ne yazık ki Kars’ta halen doğru yönünü bulamadı. Araç sahipleri çoğu zaman gidecekleri yerleri vatandaşlara sormak zorunda kalıyorlar. Yön tabelalarının olmaması bu sıkıntıyı her geçen gün biraz daha artırıyor.

 

Birkaç noktanın dışında her hangi bir yön tabelasına rastlamak neredeyse imkansız. Bu eksikliklerin bir an önce giderilmesi gerek. Bunların giderilmesi, yerli ve yabancı turistlerin yanısıra Kars’ta yaşayan bir çok insanı da mutlu edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.