1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yollar Köstebek Yuvası
Yollar Köstebek Yuvası

Yollar Köstebek Yuvası

Kars’ta Haber Olan Yere Kadar Yapıldı, Gerisi Duruyor...

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Kars’ın çevre iller ve ilçeleri arasında bulunan yollarda oluşan dev çukurlar kazalara davetiye çıkarmaya devam ediyor.

Başbakan Erdoğan’ın 20 Mayıs’ta partisinin düzenlediği miting sırasında yaptığı konuşmasında da belirttiği gibi Kars – Ardahan karayolunun bu yıl içerisinde tamamlanacağı müjdesini vermesi üzerine umutlanan vatandaşlar, yolların bir an önce yapılmasını umutla beklemeye devam ediyor.

Sürücüler, hemen hemen Kars’ı diğer il ve ilçelere bağlayan bütün karayolları üzerinde oluşan dev çukurlar yüzünden kazaların meydana geldiğini dile getirerek, bu çukurlar yüzünden sürücüler çukurlara düşmemek için sağa sola kaçınca, yol kenarlarında bulunan mıcırlar, araçların kontrolden çıkmasına sebep olduğu için kazalarında da kaçınılmaz olduğunun altını çizdiler. Ayrıca bu bozuk yolları bilmeyen yabancı sürücüler ise daha da tehlikeli anlar yaşadıkları için tehlikelerde kaçınılmaz oluyor.  

Geçtiğimiz günlerde Ardahan – Kars Karayolu’nun Aygır Gölü mevkiinde bulunan yolarda ki dev çukurlardan dolayı sürücülerin zor ve tehlikeli anlar yaşadığını gazetemizde haber yapmamızdanmıdır nedir? Dün aynı yolu bizzat biz gazeteciler kullanınca gördük ki haber yapılan yere kadar yollara dolgu yapımmış. Fakat aygır Gölü’nden Ardahan’a doğru yaklaşık 15 kilometre yolda ise dev çukurlar varlığını sürdürerek kazalara karşı da davetiyie çıkarmaya devam ediyor.

Vatandaşlar da bizler de artık seçimlerin sona ermesinin ardından bir an önce yollarda bulunun dev çukurların doldurulmasını ivedilikle bekliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.