1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yol çalışmaları devam ediyor
Yol çalışmaları devam ediyor

Yol çalışmaları devam ediyor

Kars Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan yol çalışmaları Kazımpaşa Caddesi’nin araç trafiğine kapattı.

A+A-

Kars’ın en işlek caddelerinden birisi olan Kazımpaşa Caddesi KARGAZ ve Telekom’un alt yapı çalışmalarını tamamladığı bölgede belediye zaman kaybetmeden yol çalışmasını başlattı.

 

Yapılan çalışma ile Kazımpaşa Caddesi’ne parke taş döşeniyor.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yol yapım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

 

Başkan Nevzat Bozkuş; “Bu yıl başlattığımız alt yapı çalışmalarımızda baya yol kat ettik. Bizim içme suyu şebekesi tamamlanan cadde ve sokaklarımızda Telekom ve KARGAZ’ın da hat çalışmalarını bitirmesiyle hemen bu caddelerin yollarını yapmaya başladık.

 

Şuanda Kazımpaşa Caddesi’nde yoğun bir çalışmamız var. Alt yapısı tamamlanan caddede bizde yolları yapmaya başladık. Şehrin birçok bölgesinde bu tür çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız halkımıza hizmet etmek. Bunun için geceli gündüzlü çalışıyoruz” dedi.

 

KARS’TA BİRÇOK BÖLGEDE ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yapılan çalışmalarının kış gelmeden bitirilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

 

Başkan Nevzat Bozkuş: “Havalar bozmadan yaptığımız işlerin birçoğunu bitirmek için çok çaba sarf ediyoruz. Şimdilik her şey istediğimiz gibi gidiyor. Arkadaşlarım mesai saatleri dışında da çalışmaları devam ettiriyor. Biz yaptığımız işleri titizlikle gözden geçiriyoruz. Çünkü yapılan yerleri yarın bir daha açmak gibi niyetimiz yok. Bu açıdan Telekom ve KARGAZ’ın da yaptığı çalışmaları ilgi Belediye Başkan Yardımcılarımız takip ediyor. Yapılan çalışmaların tamamlanması biraz zaman alacak ama çok iyi olacak. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bakın işte Kars’a son yıllarda bu kadar çok çalışmanın bir arada yapılmadığını sizlerde göreceksiniz. Karslı bize güvendi ve görev verdi. Bizde Kars’a çok güzel hizmetler yapacağız. Bunu zaman gösterecek” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.