1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yeşilay Kars Şubesinden protokole ziyaret
Yeşilay Kars Şubesinden protokole ziyaret

Yeşilay Kars Şubesinden protokole ziyaret

​​​​​​​Yeşilay Cemiyeti Kars Şube Başkanı Sefer Özabay ve Yönetim Kurulu üyeleri Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında İl Protokolünü ziyaret etti.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

Yeşilay Cemiyeti Kars Şube Başkanı Sefer Özabay ve Yönetim Kurulu üyeleri Kerim Beşli ile Muammer Sancar, Kars Valisi Türker Öksüz, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’ı ziyaret etti.

Yeşilay Cemiyeti Kars Şube Başkanı Sefer Özabay, ziyaretlerinde amaçları ve faaliyetleri hakkında bilgiler sundu.

Özabay, madde ve alkol bağımlılığının çağımızın en önemli problemlerinden biri olduğunu, gelecek nesilleri madde bağımlılığı ve zararlarıyla ilgili bilinçlendirmek ve onları birer Yeşilay gönüllüsü yapabilmek için başta aile olmak üzere toplumun her kesimine görevler düştüğünü söyledi.

Yeşilay Cemiyeti Kars Şube Başkanı Sefer Özabay, Kars’ta, İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu ile “Bağımlılıklarla mücadele” adı altında ortak çalışmalar sürdürdüklerini belirtti.

Özabay, Kars Yeşilay Şubesinin tütün, madde bağımlılığı, alkol, teknoloji bağımlılığı ve sağlıklı yaşam alanlarında önleyici ön çalışmalar yaptığını, madde bağımlılıklarına karşı farkındalık adı altında “Bir liran var mı ?” adlı çalışmayı başlattıkları bilgisini verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.