1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yeşil Sol Parti’den mitinge katılım çağrısı
Yeşil Sol Parti’den mitinge katılım çağrısı

Yeşil Sol Parti’den mitinge katılım çağrısı

Yeşil Sol Partisi’nin 8 Mayıs günü düzenleyeceği mitinge katılım çağrısı yapan milletvekili adayı Gülistan Kılıç Koçyiğit, “Siz gelmezseniz bir eksiğiz, sen gelmezsen bir eksiğiz.” dedi.

A+A-

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin Kars’ta düzenleyeceği mitingin tarihi belli oldu. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ve Yeşil Sol Partisi Kars milletvekili adayları Gülistan Koçyiğit, Gülcan Alp, Sertaç Çelikkaleli’nin katılacağı miting 8 Mayıs pazartesi günü saat 11:00’de yapılacak. 

Kars Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak mitinge katılım çağrısı yapan Gülistan Kılıç Koçyiğit, “14 mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Bizler de her gün alanlarda, meydanlarda,  sokaklarda, evlerde sizlerle beraberiz. Bu seçimin coşkusunu, heyecanını hep beraber yaşıyoruz. Bu seçim tarihi bir seçim, özgürlüğümüz için, demokrasimiz için, barışımız için, geleceğimiz için, ekmeğimiz, aşımız için, çocuklarımızın özgür ve eşit bir ülkede yaşaması için sandıklara gideceğiz ve tercihimizi yapacağız. 14 Mayıs seçimlerinde sandıktan demokrasinin çıkması için el ele, yürek yüreğe bir çalışma yürütüyoruz. Bu nedenle büyük Kars mitingimiz de tarihi bir önemde.” diye konuştu.

Koçyiğit açıklamasını şöyle sürdürdü: “8 Mayıs tarihin de Cumhuriyet Meydan'ında HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan  DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, Kars Yeşil Sol Parti Milletvekili Adayları ve PM ile MYK üyelerinin katılımlarıyla mitingimizi gerçekleştireceğiz.  Siz gelmezseniz bir eksiğiz, sen gelmezsen bir eksiğiz. Gelin hep beraber olalım, yan yana duralım, ülkemizi demokrasiyle, barışla, eşitlikle, özgürlükle buluşturalım.”

ADAYLAR YOĞUN TEMPOYLA ÇALIŞIYOR

Yeşil Sol Parti seçim çalışmalarına da son hızla devam ediyor. Yeşil Sol Parti Kars Milletvekili adaylarından Koçyiğit seçim çalışmalarını bugün Kars’ın Sarıkamış ilçesine bağlı Asboğa, Çardakçatı, Başköy ve Eşmeçayır köylerinde yürüttü. Gezdiği bütün köylerde halkın sorunlarını dinleyen Koçyiğit, halkın talep ve beklentilerine cevap olmak için mücadele edeceklerini söyledi. Koçyiğit bir yandan 14 Mayıs seçiminin öneminden bahsederken bir yandan da Yeşil Sol Partisi’nin 8 Mayıs pazartesi günü düzenleyeceği büyük miting için katılım çağrısında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.