1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Yerel marketler tüm gıda ihtiyaçlarınızı kurye desteği ile evinize kadar getirecek”
“Yerel marketler tüm gıda ihtiyaçlarınızı kurye desteği ile evinize kadar getirecek”

“Yerel marketler tüm gıda ihtiyaçlarınızı kurye desteği ile evinize kadar getirecek”

Kars Ticaret ve Sanayi Odası #Evindekal kampanyasına destek olmak amacıyla yerel marketleri organize ederek satın alınan ürünlerin kurye desteği ile müşterilerin evlerine kadar götürme hizmeti başlattı.

A+A-

Kars Merkezde faaliyetlerini yürüten yerel marketler bünyelerinde oluşturmuş oldukları telefon ve Whatsapp hattı ile müşterilerin satın aldıkları ürünleri evlerine kadar götürecekler.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kars Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu; “Covid-19 virüsle mücadele kapsamında ülke genelinde başlatılan #Evindekal kampanyasının ilimizde de etkin olarak yürütülebilmesi ve vatandaşlarımızın sağlığı için yerel marketlerimizi organize ederek bu kampanyayı başlattık. Buradan kampanyamıza desek veren tüm esnaflarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu hizmet belki de esnaflarımıza fazladan külfet getirecektir. Ama esnaflarımız hiç düşünmeden kampanyamıza entegre oldu ve vatandaşlara hizmet için gerekli çalışmalarını başlattı.” Sözlerine yer verdi.

Başkan Alibeyoğlu tüm vatandaşlarımızı #Evindekal kampanyasına destek vermeye, zaruri ihtiyaç olmadığı süreye herkesi evlerinde kalmaya davet etti.

“yerel-marketler-tum-gida-ihtiyaclarinizi-kurye-destegi-ile-evinize-kadar-getirecek”.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.