1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen : “Halkımız Kutuplaştırılmak İstenmektedir”
Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen : “Halkımız Kutuplaştırılmak İstenmektedir”

Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen : “Halkımız Kutuplaştırılmak İstenmektedir”

Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, “Maalesef masa başında oturarak siyaset mühendisliğine soyunan, algı operasyonları yaparak sahte anketlerle; ‘31 Mart yerel seçimlerinin DEM Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında geçeceğ

A+A-

Başkan Adayı Uğur şen yaptığı açıklamada Yeniden Refah Partisi olarak ne kimseye kazandırmak ne de kaybettirmek için siyasete girmediklerini söyledi. 

Yeniden Refah Partisi'nin ‘Ahlaklı Belediyecilik’ anlayışıyla yalanına, talana ve çalanı asla müsaade etmeyeceklerini de açıklamasında belirten Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen şunları söyledi:

Yeniden Refah Partisi olarak seçim çalışmalarımız için sahalardayız. Bir taraftan ev ziyaretleri yapıyoruz bir taraftan da toplantılar düzenliyoruz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini ziyaret ediyoruz. Bir taraftan da sivil toplum kuruluşlarıyla görüşüyoruz ve esnaf ziyaretleri yapıyoruz.  Seçim çalışmalarımıza tüm hızıyla bu şekilde devam ediyoruz. Yaklaşık 4,5 aydır sahalardayız, halkımızın içindeyiz ve tüm halkımızla iç içeyiz. Bu zamana kadar belki 10 binlerce insanla görüştük, konuştuk ve onları dinledik. Şu an itibariyle halkımız ‘Yeniden Refah Partisi’ diyor. Çünkü biz etnik siyaset yapmıyoruz kimlik siyaseti yapmıyoruz ve sadece hizmet siyaseti yapıyoruz. 

Maalesef masa başında oturarak siyaset mühendisliğine soyunan ve algı operasyonları yaparak sahte anketlerle sanki ‘31 Mart yerel seçimlerinin Dem Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında geçeceğini söyleyerek halkımız kutuplaştırılmak istenmektedir. Bu söylemler asla gerçeğe yansıtmıyor. Çünkü bizler sahadayız. Geçmişte DEM partisine eski ismiyle HDP'ye oy verenlerin yüzlerce belki binlercesiyle görüştük. Kayyumdan dolayı hizmet alamadıkları için bir daha DEM Partisine oy vermeyeceklerini söyleyen binlerce insan var. Yine aynı şekilde geçmişte Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediyecilik anlayışına oy vermiş nice insanlarımız da yolsuzluk, israf ve talandan dolayı bir daha bu seçmen bu partinin de vebalini ortak olmak istemediklerini söylemektedirler.

Bununla birlikte yine bazı insanlar algı operasyonları yaparak ‘Yeniden Refah Partisi bu seçimleri kazanamayacak, vereceğiniz oylarımız boşa gitmesin, onlara oy vermeyeyim’ diye öyle insanları aldatırcasına bir takım söylemleri, maalesef hem Cumhur İttifakı tarafından hem de DEM Partisi tarafından söylendiğini duymaktayız. Biz asla seçimlerde hiçbir partiye ne kazandırmak ne de kaybettirmek için siyasete girmedik. Biz siyasette seçimleri kazanarak halkımıza hizmet etmek için seçimlere girmiş bulunmaktayız. Hiç kimsenin bundan zerre kadar endişesi olmasın. Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerini hem de açık ara farkla kazanacak ve bu seçimlerin sürpriz Yeniden Partisi olacaktır. Çünkü Refah Partisi'nin ahlaklı belediyecilik anlayışında yalana, talan ve çalanı asla yer yoktur ve tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını kimseye getirmeyeceğiz. İşe gelmeyen bankamatik memurluğu yapanlara asla müsaade etmeyeceğiz yine Bizler yeniden Refah Partisi'nin yaşanır yaşanabilir bir şehir anlayışını hayata geçireceğiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.