1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yeniden Refah Partisi Adayı Uğur Şen : “2024 yılında Subatan Mahallesinin durumu bu!”
Yeniden Refah Partisi Adayı Uğur Şen : “2024 yılında Subatan Mahallesinin durumu bu!”

Yeniden Refah Partisi Adayı Uğur Şen : “2024 yılında Subatan Mahallesinin durumu bu!”

​​​​​​​Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, seçime sayılı günler kala yaptığı açıklamada Subatan Mahallesinin kronik hale gelmiş halini gözler önüne serdi.

A+A-

Bölgede incelmelerde bulunan Uğur Şen, mahalle halkının layık olduğu yaşam standartlarına ulaşması için belediye hizmetlerinin önemine değindi.

Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, inceleme sonrası yaptığı açıklamada,  “Çöp, çukur ve çamur’ dediğimizde birilerinin bunu kasıtlı yaptığımızı sanıyor olabilir. 2024 yılında kadim şehir Kars’ın Subatan Mahallesinin durumu ne yazık ki böyle. Sahipsiz şehir burada olduğu gibi, çöpe, çamura, çukura ve hayvan gübrelerine tek edilmiş. Bildiğimiz gibi Subatan Mahallesi dünya mirası Ani Ören Yeri yolu üzerindedir. Ani Ören Yeri’ne ziyarete giden ve dönen binlerce yerli ve yabancı ziyaretçi bu manzaraya şahitlik ediyor. Mahalle halkı bunu hak etmiyor ve hak ettiği şekilde yaşamak istiyor, temiz bir şehir, temiz bir çevre istiyor. Çöp ve çukur istemiyor. Ben burada oturan vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum; ‘siz bu kadere mahkum olmamalısınız.  Bu çöp, çukur, çamuru ve susuzluğu yaşamayı hak etmiyorsunuz. Yeniden Refah Partisinin ‘Ahlaklı Belediyecilik’ anlayışı ile tüm bu sorunları ortadan kaldırmak için biz hazırız.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.