1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yaza Uygun Topuklu Terlik
Yaza Uygun Topuklu Terlik

Yaza Uygun Topuklu Terlik

Yaz aylarının sıcak olması nedeniyle hava alan ve açık ürünler giyimde tercih edilir.

A+A-

Yaza Uygun Topuklu Terlik

Yaz aylarının sıcak olması nedeniyle hava alan ve açık ürünler giyimde tercih edilir. Ayakların da serinlemeye ihtiyacı olduğu için topuklu terlik ile bu ihtiyaç giderilir. Özel bir gecede ya da davette topuklu terlik giyebilirsiniz.

Kumaş, triko, deri, süet ve nubuk gibi ürünlerden topuklu terlik imal edilir. Kalın ya da ince topukların yanı sıra kısa ya da uzun topuklu olarak hazırlanır. Topuklu terlikler daha çok gezilerde, alışverişlerde ya da akşam yürüyüşü sırasında kullanılabilir. Yaza uygun olarak hazırlanan topuklu terlikler böylece ayağın nefes almasına yardımcı olur, terlemeye karşı ayağı korur.

Zarif Topuklu Terlikler

Günlük hayatın içinde yer alan topuklu terlik modelleri kadının ayağını hoş bir görünüme kavuşturur. Zarif bir ayak yapısına sahip olmasına destek olur. Elbise ya da pantolon ürünleri ile daha çok kombin edilerek giyilir.

Hoş görünümlü ayaklar için ihtiyaç olan topuklu terlik çeşitlerine https://www.jabotter.com/topuklu-terlik sitesinden ulaşabilirsiniz. Üstelik indirimli fiyat kampanyasından da faydalanabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.