1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yatırımcıların gözü Kars’ta ki bu toplantıda
Yatırımcıların gözü Kars’ta ki bu toplantıda

Yatırımcıların gözü Kars’ta ki bu toplantıda

SERKA Yönetim Kurulu özel sektör projelerine vereceği hibe desteğini görüşmek için toplandı.

A+A-

Serhat illerindeki kadın ve gençlerin sosyal imkanlara erişimlerinin sağlanması, beşeri sermayelerinin geliştirilmesi, yaşam kalitelerinin arttırılması ve bölge kış, doğa ve kültür turizmi altyapısının geliştirilerek katma değerin yükseltilmesi yoluyla bölgedeki sosyal ve ekonomik refahın artırılması amacıyla başlatılan Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı-04’ün özel sektör proje başvuruları için bir araya geldi.

Serhat Kalkınma Ajansının 67. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Ardahan Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında Kars, Iğdır ve Ağrı illerinin Valileri, 4 ilin Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi gazetecilere açıklama yapan Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, “Bu toplantımızda turizm destekleme ve yatırımlar ile ilgili kararlar alacağız. Yaklaşık 10 milyon TL’yi aşkın parayı özel teşebbüsümüze mali destek olarak vereceğiz. İnşallah bu verilen desteğin müracaat eden, başarıyla projeleri ilk kontrolden geçen insanlarımıza hayırlı olur. Başta 4 ilimiz olmak üzere tüm ülkemize bu tür destek ve yatırımların hayırlara vesile olacağını temenni ediyor, ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.” dedi.

Toplantı daha sonra gündem maddeleri ve özel sektör proje başvurularını değerlendirme ile devam etti. Başvuru yapan projelerin sonucu yarın açıklanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.