1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yahni Dağı Şehitleri ve Ebu'l Hasan Harakani 2.584 rakımlı zirvede anıldı
Yahni Dağı Şehitleri ve Ebu'l Hasan Harakani 2.584 rakımlı zirvede anıldı

Yahni Dağı Şehitleri ve Ebu'l Hasan Harakani 2.584 rakımlı zirvede anıldı

Aralarında Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, Kafkas Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenler, Kızılay gönüllüleri, Karslı dağcılar ve Karslılar, Yahni Dağı Şehitleri ve Ebu'l Hasan Harakani için Hazretlerini anma tırmanışı yaptı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Dağcılık Federasyonu Kars İl Temsilciliği ve Kars Kızılay Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, 2.584 rakımlı Yahni Dağına zirve yapan yüzlerce doğa tutkunu, unutulmaz ve anlamlı bir gün yaşadı.

Etkinliğe; Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli, Kızılay gönüllüleri, Kafkas Üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler, öğretim üyeleri, akademisyenler, dağcılar ile birlikte Karslılar katıldı.

Etkinlikte; Yunus Emre Kuran Kursu Görevlisi Sait Beled Kuran’ı Kerim okundu. Ardından da başta Ebu’l Hasan Harakani olmak üzere Yağni Dağı şehitleri ve tüm şehitler için dualar edildi.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan, Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Kars İl Temsilcisi Alpay Korkmaz’ın konuşmalarının ardından, Fotoğraf Sanatçısı ve Araştırmacı Yazar Yıldırım Öztürkkan Ebu’l Hasan Harakani ve Yağni Dağı şehitleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Yaklaşık 350 kişinin katıldığı etkinlik toplu fotoğraf çekimin ardından sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.