1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yağlı Radyatör
Yağlı Radyatör

Yağlı Radyatör

Evlerde ısınma amaçlı farklı ısıtıcılar tasarlanmıştır. Bu ısıtıcılar arasında elektrikli ısıtıcılar büyük yer kaplamaktadır. 

A+A-

Yağlı Radyatör

Evlerde ısınma amaçlı farklı ısıtıcılar tasarlanmıştır. Bu ısıtıcılar arasında elektrikli ısıtıcılar büyük yer kaplamaktadır.  Elektrikli ısıtıcı olarak radyatörler de kullanılmaktadır. Bu radyatörler elektrikle çalışmaktadır. Elektrikle çalışan fakat içindeki yağın ısınması ile birlikte çok uzun süre sıcak kalabilen yağlı radyatör çeşitleri bulunmaktadır.

Yağlı radyatörler içindeki mekanizma ile uzun süre sıcak kalmasını sağlamaktadır. Bu sebeple elektrik tasarrufu sağlamaktadır. Radyatörün içerisine yerleştirilen yağ elektrik verilmesi ile ısınmaktadır. Isınan yağın soğuması çok uzun sürmektedir. Bu radyatör içindeki yağın soğumasına kadar geçen sürede radyatör dışarı sıcaklık verecektir. Böylece bu sürede elektrik harcanmayacağı için çok tasarruflu olacaktır.

Yağlı Radyatör Modelleri

Bu radyatör modelleri her geçen gün teknoloji destekli olarak yeniden tasarlanarak kullanıcılarına sunulmaktadır.  Yağlı radyatör modelleri de bu geliştirilmiş modeller arasında yer almaktadır. Yağlı radyatörler de uzaktan kumandalı ve dijital göstergeli olarak üretilmektedir. Bu radyatör modelleri içinden ihtiyacınız olan cihazı seçerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Isıtıcı kullanıp tasarruflu olarak bu ısıtıcıyı kullanmak için https://www.luxell.com.tr/yagli-radyator sayfasını ziyaret edebilirsiniz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.