1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. VHP Kars İl Olağan Kongresi yapıldı
VHP Kars İl Olağan Kongresi yapıldı

VHP Kars İl Olağan Kongresi yapıldı

Vatan ve Hürriyet Partisi (VHP) Kars 1. İl Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye tek liste olarak giren Emrah Esmeray İl Başkanı seçildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Vatan ve Hürriyet Partisi (VHP) Kars 1. İl Olağan Kongresi bir kafede yapıldı. Divan kurulunun oluşumun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede gündem maddeleri okunarak onaylandı. Kongreye tek liste olarak giren Emrah Esmeray İl Başkanı seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan Başkan Esmeray, “Partimizin Kars 1. İl kongresine hoş geldiniz. Vatan ve Hürriyet Partisi, 2020 yılı Aralık ayı içerisinde; Cumhuriyet değerlerine bağlı, Toprak bütünlüğümüzü savunan, üniter devlet yapımızı sonuna kadar koruyacak olan emekliler, esnaflar, işçiler, çiftçiler kısaca bugüne kadar siyaset içerisine alınmayan ve hep dışlanan kesimin sesi olmak ve siyaset içerisinde yer almak isteyen ancak ekonomik gücü olmayanlarında imkanları ölçüsünde siyaset yapabileceği yegane parti olarak kurulmuştur. Vatan ve Hürriyet Partisi Dünyada Hür Vatan, Vatanda Hür Bireyler sloganıyla, Türkiye Cumhuriyeti Devletine aidiyet duygusuyla bağlı olan din, dil, ırk, etnik ve cinsiyet ayrımı yapmadan, insanı insan olarak kabul eden felsefesiyle çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirmektedir.  Ülkemizde klasik siyasi partilerin politikalarıyla Muhtaç Edilmiş bir yoksulluğa reva gören milletimizin emeğinin karşılığını adil ve eşit bir şekilde alacağı politika ile vatandaşlarımızın alım gücünü ve refah düzeyini yükseltecektir. Siyasette kangren haline gelen akraba kayırmacılığı ve yandaşlığa son verecektir. Partimiz gençlerimiz için ise ülkemizin her karış toprağında aynı fiziksel ortam ve kalitede eğitim almalarını sağlayacak ve haksızlıklara sebep olan mülakat sistemini kaldıracaktır. Ülkemizin verimli topraklarını kamu gücü ile çiftçilerimizle üretir hale getirerek gıda ve hayvancılıkta ithal eden ülke konumundan ihraç eden ülke durumuna getirecektir. Vatan ve Hürriyet Partisi siyasilerin ve siyasallaşanların değil bizzat halkımızın partisidir.” dedi.

vhp-kars-il-olagan-kongresi-yapildi-1.jpegvhp-kars-il-olagan-kongresi-yapildi-2.jpegvhp-kars-il-olagan-kongresi-yapildi-3.jpegvhp-kars-il-olagan-kongresi-yapildi-4.jpegvhp-kars-il-olagan-kongresi-yapildi-5.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.