1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. VHO, veteriner hekimlerinin mutluluğunu yaşadı
VHO, veteriner hekimlerinin mutluluğunu yaşadı

VHO, veteriner hekimlerinin mutluluğunu yaşadı

Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası (VHO) Yönetim Kurulu, Kafkas Üniversitesinden mezun olan veteriner hekimlerinin mutluluğunu paylaştı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Hem ülkemizin ve hem de bölgemizin en önemli ve köklü veteriner fakültelerinden olan Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 30. dönem mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Kars Ardahan Iğdır Bölge Veteriner Hekimleri Odası yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törende yeni veteriner hekimler mezuniyetlerinin mutluluğunu yaşadı.

Bölge Veteriner Hekimleri Odası üyesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mete Cihan’ın açılış konuşması ile başlayan törende, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüsnü Kapu, mezun olan veteriner hekimlere hayatlarının yeni döneminin kendilerine mutluluk ve başarı getirmesini diledi.

Kars Ardahan Iğdır Bölge Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu adına Başkan Ercan Ödül, Veteriner Fakültesini derece ile bitiren 4 veteriner hekime mesleklerinin sembollerinden biri olan steteskop hediye etti. Ayrıca 30. dönemde mezun olan genç veteriner hekimlere mesleklerinin simgesini taşıyan kabartma yaka rozeti takıldı.

Kars Ardahan Iğdır Bölge Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül tören sonrası yaptığı konuşmada “Bölge Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu olarak Odamızın temellerinin atıldığı, hepimizin mezun olduğu Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesinin 30. Dönem Mezuniyetine katılarak genç meslektaşlarımızın heyecanına ve mutluluğuna ortak olduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz. Bu vesile ile bizleri bu törene davet eden Sayın Dekanımız Prof.Dr.Mete Cihan Hocamıza buradan teşekkür etmek istiyorum. Mezun olan tüm meslektaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar dilerken, Veteriner Hekimlik mesleğini icra ederken meslek etiği ve deontolojik kurallarından ayrılmamalarını, bu güzel günün sonunda hepimizin birlikte tekrar ettiği “Veteriner Hekim Yemini”ne bağlı kaldıkları bir meslek hayatı yaşamalarını diliyorum. Kendilerine Bölge Veteriner Hekimleri Odası olarak çam sakızı çoban armağanı mesleğimize ait kabartma yaka rozetleri hediye ettik. Bu da meslektaşlarımızın hekimlik mesleklerini icra edecekleri bölgelerde sorumlu Veteriner Hekimleri Odalarına üye olmaları, kurul ve komisyonlarına hatta yönetimlerine girmelerini hatırlatmak amacıyla düşündüğümüz bir uygulamadır. Bu yalnız ve güzel Veteriner Hekimlik mesleğine ilk adımı attıkları için tekrar genç meslektaşlarımızı tebrik ediyor, kendilerine en derin mesleki saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” Dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.