1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Veteriner hekimler, düzenlenen toplantıda bilgilendirildi
Veteriner hekimler, düzenlenen toplantıda bilgilendirildi

Veteriner hekimler, düzenlenen toplantıda bilgilendirildi

Veteriner hekimler, düzenlenen toplantıda bilgilendirildi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Uluman, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Reşat Tazegül ile şube ve ilçe müdürlüklerinde görev yapan veteriner hekimlerin de katıldığı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü Personellerinin hazırlamış olduğu ile ve ilçe müdürlüklerinin hayvancılık konularında yürüttükleri işlerle ilgili sunumların yapıldı. Ardından da karşılıklı soru ve cevaplarla toplantı sona erdi.

Toplantıda konuşan Müdür Dr. Düzgün, hayvan hastalıkları ile etkin mücadele etmek, gerçekleştirilen tedavileri kayıt altına almak, istatistik veri tabanları oluşturmak, gıda güvenliğini temin etmek, aşılama, küpeleme ve sevk işlemleri gibi birçok alanda çalışmalar yaptıklarını hatırlattı.

Yaptıkları çalışmalarda temel amacın vatandaşlara en iyi hizmeti sağlamak olduğunu da söyleyen Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Düzgün: “Hizmetlerimizi her geçen gün daha ileriye götürmeliyiz. İl ve İlçe Müdürlüklerimiz arasındaki Koordinasyonu arttırarak, aramıza yeni katılan personellerimizin çalışma alanımızda bulunan konulara daha fazla hâkim olmalarını sağlamak amacıyla bu bilgilendirme ve değerlendirme toplantısını düzenledik. Bu toplantının tüm personellerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum' diyerek sözlerini tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.