1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Veteriner Hekimler Darp Edildi
Veteriner Hekimler Darp Edildi

Veteriner Hekimler Darp Edildi

Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü’nde çalışan Veteriner Hekim Mehmetcan Üstüner ve Veteriner Hekim Sezgin Sağlam, büyükbaş hayvan sevk işleminde usulsüz sevk işlemine izin ve

A+A-

Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü hizmet binasında kimliği belli olmayan şahıslar Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü, TOÇ-BİR SEN (Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası) üyesi Veteriner Hekim Mehmetcan Üstüner ve Veteriner Hekim Sezgin Sağlam’a önce sözlü, daha sonra da fiili saldırı da bulundular.

Kars Tarım İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Usulsüz talep ile sağlanmak istenen avantaj, küpesi düşmüş hayvanların sevklerine yönelik talepleri ile kamu görevlisini sahte evrak tanzim etmeye zorlamasının suç teşkil ettiğini hatırlatıldı. Saldırı sonrası Kars Harakani Devlet Hastanesine kaldırılan Üstüner, iş göremezlik raporu aldıktan sonra bahse konu kişilerden şikâyetçi oldu.

TOÇ-BİR SEN üyesi veteriner hekimlere yönelik yapılan bu menfur saldırı kınanarak; değerler ve hizmet sendikacılığı vizyonuyla yola çıkan, tek hedefi insan onurunu merkeze koyan ezilenin, mağdurun ve mazlumun her zaman yanında olan, Yetkili sendika olmanın sorumluluğunu taşıyan TOÇ BİR- SEN (Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası) olarak şiddetle kınıyor, darp edilen üyelerimize acil şifalar diliyoruz. Görevi engellemeye yönelik bu saldırılar, Üyelerimizi, çalışanları yıldırmayacak ve üyelerimizin hakları Yetkili sendika olmanın sorumluluğu ile yakinen takip edilecek olup, hukuki olarak her ortamda sonuna kadar aranacaktır. Mağdur edilen üyemize her türlü destek sendikamızca sağlanacaktır.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.