1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Veteriner hekimler, birlik ve beraberlik gecesinde
Veteriner hekimler, birlik ve beraberlik gecesinde

Veteriner hekimler, birlik ve beraberlik gecesinde

Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası, Dünya Veteriner Hekimleri Günü münasebetiyle balo düzenlendi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Winter City Otel’de düzenlenen baloya, Kars, Ardahan ve Iğdırlı veteriner hekimler aileleri ile birlikte katıldı.

Canlı müzik eşliğinde devam eden baloda haftanın her günü zorlu saha koşullarında yoğun bir şekilde çalışan veteriner hekimler, mesleki streslerinden uzak keyifli bir akşam geçirdi. Veteriner hekimler gece boyu birlik ve beraberlik örnekleri sergiledi.

Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül, baloda günün anlam ve önemini belirtir bir konuşma yaptı. Dünya Veteriner Hekimler Birliğinin 6 kıtada 500 bin veteriner hekimi temsil etmekte olduğunu konuşmasında belirten Başkan Ödül: “2000 yılından bu yana kutlanmakta olan Dünya Veteriner Hekimleri Gününün amacı, tüm dünyadaki veteriner hekimlik organizasyonları arasındaki işbirliği ve etkileşimi güçlendirmek, veteriner hekimlerin hayvanların ve diğer tüm canlıların hayatını korumaya yönelik çalışmalarını vurgulamaktır. Dünya Veteriner Hekimler Birliği 6 kıtada 500 bin veteriner hekimi temsil etmekte ve tüm dünyadaki veteriner hekimleri birleştirmektedir. Bu nedenle, Dünya Veteriner Hekimler Günü, kendilerini mesleklerine adamış ve tutkuyla çalışan tüm veteriner hekimleri birleştiren çok önemli bir etkinliktir. Kars Bölgesi Veteriner Hekimler Odası olarak üyelerimiz arasında dayanışma kültürünü tesis etmenin bu gibi organizasyonları arttırmaktan geçtiğinin farkındayız. Bu amaçla daha sık bir araya gelmemiz gerektiğini düşünüyor ve istiyoruz. Dünya Veteriner Hekimleri Günü’nü kutlamak amacıyla yaptığımız bu davete katılarak mesleğine ve mesleki dayanışma kültürüne önem verdiğini gösteren tüm meslektaşlarımıza ayrıca teşekkürü bir borç biliriz. “ dedi.

 

veteriner-hekimler,-birlik-ve-beraberlik-gecesinde--(10).jpgveteriner-hekimler,-birlik-ve-beraberlik-gecesinde--(9).jpgveteriner-hekimler,-birlik-ve-beraberlik-gecesinde--(8).jpgveteriner-hekimler,-birlik-ve-beraberlik-gecesinde--(7).jpgveteriner-hekimler,-birlik-ve-beraberlik-gecesinde--(2).jpgveteriner-hekimler,-birlik-ve-beraberlik-gecesinde--(4).jpgveteriner-hekimler,-birlik-ve-beraberlik-gecesinde--(5).jpgveteriner-hekimler,-birlik-ve-beraberlik-gecesinde--(6).jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.