1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Velilerin masa tenisi turnuvası
Velilerin masa tenisi turnuvası

Velilerin masa tenisi turnuvası

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji tarafından düzenlenen “Okul Velileri Arası Masa Tenisi Turnuvası” heyecanlı geçti. Turnuva boyunca öğrenciler babalarına tezahürat yaptı.

A+A-

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji Masa Tenisi Kulübü tarafından organize edilen turnuvaya katılım ve ilgi büyüktü. Okul Masa Tenisi Kulübü Öğretmeni Salih Tam “Tenis turnuvasını düzenlemekte amacımız okul velilerinin kaynaşmasını sağlamak, tanıştırmak ve sosyal alanda birliktelik sağlamaktır” dedi. Okul Müdürü Sadık ERTAŞ okul-veli kaynaşmasına yönelik çalışmaları yıl boyunca sürdüreceklerini söyledi. Bu turnuvayı yaparak bir birlikteliği sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Sadık ERTAŞ, "Okulumuz öğretmen, öğrenci ve velileri arasında ciddi bir diyalog mevcuttur. Ancak bu sosyal ve sportif faaliyetlerin düzenlenmesi bir sinerjik ortam oluşumuna ve güzelliklere vesile olmaktadır. Burada öğretmen, veli ve öğrenci katılımıyla güzel bir sosyal ortam oluşuyor. Bundan dolayı velilerimiz tebrik ediyorum. Doğrusu velilerimiz; centilmen ve sosyal kişilikleri ile bizleri memnun ediyorlar. Bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji Masa Tenisi Kulübü tarafından organize edilen turnuvada dereceye giren velilerin madalyalarını Okul Müdürü Sadık Ertaş taktı. Turnuvanın birincisi Ergün Okumuş, ikincisi Tunç Çantay ve üçüncüsü de Bülent Budak oldu. Turnuvanın sonunda veliler memnuniyetlerini belirterek okuldan ayrıldılar. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.