1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vekillerden Müjde
Vekillerden Müjde

Vekillerden Müjde

Ak Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kağızman Kapalı Spor Salonu’nun ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi.

A+A-

AK Parti Milletvekilleri Arslan ve Kılıç’ın yoğun ve ısrarlı takipleri sonucunda Kağızman Kapalı Spor Salonu’nun ihalesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. 

İhalesi gerçekleştirilen Kağızman Kapalı Spor Salonu, 500 seyirci kapasiteli ve her türlü kapalı spor müsabakalarının yapılacağı, 2 milyon 996 bin TL proje bedelli Kağızman Kapalı Spor salonu ihalesine 8 firma teklif verdi.

İhaleye katılan firmalar ;  İnka İnşaat, Özgür İnşaat, Kenan Aksoy ortak Girişimi, Murat İnşaat & Halil Yılmaz ortak girişimi, Serkan İnşaat, Erdoğan & Ertan Şahin, Mudes İnşaat ve Ekrem Topçu Firma ve Şahıs girişimcileri tarafından teklifler sunuldu.

İhale Komisyonu inceleme ve değerlendirme çalışmalarına başladı. İlgili KİK yasası kapsamında yasal süreçlerin  en kısa sürede tamamlanmasının ardından ihalenin sonuçlandırılacağı, inşaatının öncelikle tamamlanarak, Karslı hemşehrilerimizin hizmetine sunulması için gerekli her türlü   destek ve katkılar sunulacaktır, denildi.

Milletvekili Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Karslı hemşehrilerimizin her zaman hizmetinde olacaklarını ve Kars’ın ihtiyaçlarının en kısa sürede giderilmesi için bütün imkanların seferber edildiğini ve etmeye devam edeceklerini Kağızman Kapalı Spor Salonu’nun şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ettiler.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.