1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vatandaşın TT Net davası
Vatandaşın TT Net davası

Vatandaşın TT Net davası

Kars’ta Halitpaşa Mahallesi Hacımusa Sokakta ikamet eden İbrahim Halil Aydın, TT Netle yaşadığı sorun nedeniyle Türk Telekom hakkında Kars Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

A+A-

Aydın, Cumhuriyet Savcılığına verdiği şikayet dilekçesinde şu iddialarda bulundu:

“İl Telekom Müdürlüğü’nden 12.03.2009 tarihinde TT Net’e abone oldum. Tarifeli paket kullandım. Ailece interneti fazla kullanmıyorduk, hatta çocukların ödevlerini internet kafe ve benzeri yerlerden temin ediyorduk.

Müşterisi olduğum bankaya talimat verdiğimden TT Net ücreti her ay banka hesabından ödeniyordu.

TT Net hattımız kapatılmış fakat haberimiz yoktu. Çünkü kullanmıyorduk. Çocuklar dersleriyle, bizde kendiişlerimizle meşgul idik.

2011 yılı Ocak ayı içinde TT Net’ciler evi telefonla arayarak, TT Net’e borcumuzun olduğu söylenmiş.

14.01.2011 tarihinde İl Telekom Müdürlüğü TT Net servisine gittim. 29 TL’lik ve daha sonra 40 TL’lik tarifemde aylarca 61 TL hesabımdan para çekmişler. Gerekçesi ise kota aşımı, fakat kota aşımı yapmadık.

İlgililerden doküman istedim. 2 bayan vardı. Önce vermek istediler ve daha sonra “Biz vermeyeceğiz” dediler. Vezneye indim. 15 TL ek zamanlı 136 TL ödedim. Ekte sunduğum dilekçeyi kayıttan geçirerek kendilerine verdim.

29 Mart 2011 günü saat: 16.00-17.00 arası ev telefonu aranarak TT Net’ten aradıklarını ve 80 TL kota aşımı yapıldığını söylemişler. Oğlum Tolga telefona cevap vererek, “Şu an biz TT Net’i hiç kullanmıyoruz ki” dediğinde, “Öyle mi?” deyip kapatmışlar.

Sürekli ev telefonumuz kesilerek günlerce telefon kapalı kaldıktan sonra açıyorlar ve birkaç gün sonra tekrar kapatıyorlardı. Adını da “Arıza” koyuyorlardı. Yıllarca aynı hattı kullanıyoruz. 3 ay öncesine kadar öyle bir şey yoktu. TT Net’e dilekçe verdiğimden (14.01.2011) kasıtlı yapıyorlardı.

14.01.2011 tarihli TT Net aboneliğimi kapatma dilekçeme istinaden hala aboneliğim açık görünüyor ve hesabımdan para almışlar.

Çocuklarımın ve bizim psikolojimiz bozuldu.

 Kurum elemanlarını kötü emelleri doğrultusunda yetiştirdiği görülmekte olup, TT Net aboneliğimin 14.01.2011 dilekçeme itibarla kapatılmasını istiyorum.

Hırsızlık yaparak haksız yere aldıkları paramızın geri iadesini istiyorum ve kurum hakkında davacıyım. Gereğini bilgilerinize arz ederim.” -KHA-

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.