1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Türker Öksüz, Kağızman’da incelemelerde bulundu
Vali Türker Öksüz, Kağızman’da incelemelerde bulundu

Vali Türker Öksüz, Kağızman’da incelemelerde bulundu

Kars Valisi Türker Öksüz, Kağızman ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Vali Türker Öksüz ve beraberindeki İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutan vekili Murat Kılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat’ı Kağızman Kaymakamı Ercan Öter karşıladı.

Vali Öksüz, ilk önce Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Ercan Öter’den brifing aldı. 

Esnafları ziyaret ederek sohbet eden Vali Öksüz, ardından bir kıraathane de vatandaşlarla bir araya geldi. 

Vali Türker Öksüz, Kağızman’ın en güzide ve huzurlu bir ilçe olduğunu belirterek, devletin tüm kurumlarıyla vatandaşlara hizmet için var olduğunu ve vatandaşların her türlü sorununu çözmek için çalıştığını söyledi.

Vatandaşların da birlik-beraberliğini bozmayarak devlete yardımcı olmasını, tespit ettikleri olumsuzlukları ilgili kurumlara bildirmesini isteyen Vali Öksüz: “Devletimizin görevi, sizlerin sorunlarınızı en aza indirmek, ihtiyaçlarınızı gidermek, ihtiyaçlarınızın, sorunlarınızın giderilmesine vesile olmaktır. Bunun yanında günlük hayatınızı kolaylaştırmak, sıkıntılarınızı gidermek, huzurlu, mutlu bir şekilde yaşamanızı temin etmektir. Bizim amacımız, varlık nedenimiz sizlere hizmet etmektir. Sizlere hizmet ettiğimiz sürece kendimizi mutlu sayıyoruz. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Sizler rahat, huzurlu, mutlu bir şekilde hayatınızı sürdürüyorsanız biz de mutluyuz, huzurluyuz demektir. Devlet ve millet birbirinden ayrılmayan, birbirini tamamlayan kavramlardır. Sizler, bizlere destek olursanız, yardım ederseniz bizim de sizlere hizmet vermemiz kolay olur. Sizlerin huzur ve güvenliğiniz en başta gelir. Mahallenizdeki eğitim, sağlık, kültür, altyapı, yaşlılara, engellilere verilen hizmetler bizim sorumluluğumuzdur. Bunlar için sizlere hizmet ediyoruz. Taleplerinizi dinleyerek bu taleplerinizi yerine getirmeye çalışacağız. Gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği bizim için çok önemli. Lütfen çocuklarınıza dikkat edin. Uyuşturucu ve buna benzer kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, korumak zorundayız.  Terör örgütlerinin suç örgütlerinin içimize yaymak istenen davranışlarla ve olaylarla ilgili şüpheli gördüğünüz şahısları, olayları bizlere ihbar ediniz. Güvenlik güçlerimiz her zaman çalışıyor. Ama vatandaşımızdan destek alırsak işimiz çok daha da kolaylaşır. İnşallah sorunlarınızı çözerek, sıkıntılarınızı gidererek, bu güzel ilçemizdeki huzurun devamı için çalışacağız” şeklinde konuştu. 

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Türker Öksüz, sorun ve istekleri dinleyerek sorunların çözülmesi ve taleplerin karşılanması için ilgili kurumlara talimat verdi.

Vali Türker Öksüz, daha sonra yapımı bitme aşamasına gelen Kağızman Gençlik Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Öksüz, Gençlik Merkezinin bir anca önce bitirilerek hizmete sunulması talimatını verdi.

Kağızman Üs Bölgesini ziyaret ederek burada görev yapan güvenlik güçleriyle bir araya gelen Vali Öksüz, incelemelerde bulunmasının  ardından Kağızman’dan ayrıldı. 

1-250.jpg22-012.jpg2-240.jpg4-125.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.