1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Rahmi Doğan Susuz’da
Vali Rahmi Doğan Susuz’da

Vali Rahmi Doğan Susuz’da

Vali Rahmi Doğan Susuz’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi…

A+A-

Vali Rahmi Doğan, belirli periyotlarla gerçekleştirdiği muhtarlar buluşmasına katılmak ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Susuz ilçesini ziyaret etti.

Ziyareti kapsamında ilk olarak Susuz Halk Eğitim Merkezinde Susuz ilçesi köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Doğan, ilimizde ve Susuz ilçesinde köy yolları, yayla yolları, içme suyu, sağlık, eğitim, tarım, güvenlik gibi konularda yürütülen çalışma ve projeler hakkında açıklamalarda bulunarak muhtarlar ile istişarelerde bulundu.

Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, Susuz Belediye Başkanı Murat Uray, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç’ın da hazır bulunduğu toplantıda muhtarların köy ve mahallelerindeki talep ve şikâyetlerini dinleyen Sayın Valimiz, sorunların çözümü için ilgililere talimatlarda bulundu.

Vali Rahmi Doğan, muhtarlar buluşmasının ardından Susuz 100’üncü Yıl Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Öğretmen ve öğrenciler ile bir süre sohbette bulunan Vali Doğan, daha sonra Susuz ilçe merkezinde Hükümet Konağı olarak restore edilen tarihi binada incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.