1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Polat’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Vali Polat’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Vali Polat’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri

​​​​​​​Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kars Valisi olarak atanan, ayrıca İçişleri Bakanlığınca Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Ziya Polat Karslıların gönlünde taht kurdu.

A+A-

Göreve başladığı günden beri genellikle sahada, halkın arasında olan Vali Polat’a hayırlı olsun ziyaretleri de sürüyor.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, Kars Turizm Birliği Başkanı Halit Özer ve beraberindeki heyet, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Polat, yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte Kars’ın hizmetkarı olduklarını ve Kars’ın gelişmesi için ellerinden gelen her türlü çalışmayı yapacaklarını belirtti.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kars Turizm Birliği’nin ziyaretinde birliğin faaliyetleri ile ilgili bilgi alırken, Kars turizminin 12 aya yayılması ve sürdürülebilir turizm ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Kars’ın büyük bir turizm potansiyeli olduğunu vurgulayan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kars’ın sahip olduğu zengin tarihi ve kültürel değerlerle adeta bir açık hava müzesi olduğunu, Kars’a gelen misafir sayısının artırılması ve turizm hareketliğinin 12 aya yayılması gerektiğini söyledi.

ss-022.jpgsd.jpgff-037.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.