1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Özdemir, Kağızman’da
Vali Özdemir, Kağızman’da

Vali Özdemir, Kağızman’da

Kars Valisi Günay Özdemir, Kağızman ve Akyaka ilçelerini ziyaret ederek bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.

A+A-

İlk olarak Kağızman’a giden Vali Özdemir, ilçe girişinde Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Çevik ve ilçe daire amirleri tarafından karşılandı.

Vali Özdemir, daha sonra Kaymakam Kemal Duru ve Belediye Başkanı Nevzat Yıldızı makamlarında ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar ve belediye hakkında brifing aldı. Vali Özdemir’e belediyeyi ziyareti sırasında Başkan Yıldız tarafından Kağızman Kayısısı hediye edildi. Kağızman kayısını çok beğendiğini söyleyen Vali Özdemir: “Ben Kağızman’da kayısı üretildiğini ilk kez duydum ve bu kadar güzel kayısıyı da ilk defa gördüm. Kağızman’ın uzun elmasıyla da meşhur olduğunu duymuştum. İnşallah uzun elma mevsiminde tekrar Kağızman’a geliriz” dedi.

Belediye ziyaretinin ardından cadde ve sokaklarda gezerek Kağızman esnafını da ziyaret eden Özdemir, vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Kağızmanspor Başkanı Canip Korkmaz ile de bir süre sohbet eden Vali Özdemir, Kağızmanspor’un sorunlarını dinledi ve destek vereceğini söyledi.

Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Özdemir daha son olarak Kağızman İlçe Jandarma komutanlığı da ziyaret ederek bazı incelemeler gerçekleştirdi. Vali Özdemir, Kağızman İlçe Jandarma Komutanlığı’nda iftar programına katıldıktan sonra ilçeden ayrılarak Kars’a döndü.

VALİ ÖZDEMİR AKYAKA’DA

Vali Özdemir, Akyaka’yı da ziyaret ederek bazı ziyaretler ve incelemeler gerçekleştirdi.

Vali Özdemir Akyaka da, Kaymakam Osman Uğurlu, Garnizon Komutanı Halil İşler ve Belediye Başkanı Muhammet Toptaş tarafından karşılandı. Akyaka Hükümet Konağı önünde ilçe kurum amirleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri tarafından karşılanan Vali Özdemir’ ilçe kaymakamı Osman Uğurlu’yu makamında ziyaret etti.  Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Uğurlu tarafından Akyaka ilçesinin genel durumu ve yürütülen projeler hakkında kendisine brifing verildi.

Özdemir, brifing sonrası beraberindeki heyetle birlikte İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan ve Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından desteklenen proje kapsamında yapılan dezenfeksiyon ünitesini inceledi. İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Özdemir, ilçe esnafını ve vatandaşları da ziyaret ederek ilçe halkıyla bir süre sohbet etti. Daha sonra yapımı devam eden ilçe hastanesi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Özdemir, Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş’ ı makamında ziyaret ederek belediyenin çalışmaları konusuna bilgi aldı. İlçede tarihi öneme sahip Akyaka Tren Garını da gezerek oradan geçmekte olan çocuklarla bir süre sohbet ettikten sonra çocuklara hediyeler verdi.

Kars Valisi Günay Özdemir, İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu ve beraberindeki heyetle birlikte Şehit Piyade Üsteğmen Tayfun Sümer Hudut Karakolunu da ziyaret ederek anı defterini imzaladıktan sonra ilçeden ayrıldı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.