1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Öksüz'den işyeri sahiplerine önemli öneriler!
Vali Öksüz'den işyeri sahiplerine önemli öneriler!

Vali Öksüz'den işyeri sahiplerine önemli öneriler!

Öksüz, incelemeleri sırasında işyerlerinin önü kaldırım yapılan esnaftan destek istedi. Öksüz, çalışmaların bitmesinin ardından işyeri sahiplerinin işyerlerinin dış cephesini tarihi dokuya uygun olarak elden geçirmelerini ve güzelleştirmelerini istedi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Mesai sonrası incelemelerde bulunan Vali/Belediye Başkan Vekili Öksüz, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Kotan, Fen İşleri Müdürü Mehmet Üstebay ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali/Belediye Başkan Vekili Öksüz, Kars Belediyesinin de bulunduğu Karadağ Caddesi ile birlikte Atatürk, Halit Paşa, Yeni Pazar, Şehit Yusuf Bey ve Bahri Dağdaş caddelerinde devam eden kaldırım ve asfalt serim çalışmalarını inceledi.

Vali Öksüz, incelemeleri sırasında bazı konularda Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Kotan, Fen İşleri Müdürü Mehmet Üstebay ve İnşaat Mühendisi Onay Aslan'a bazı talimatlar verdi.

Vali Öksüz özellikle Atatürk Caddesi üzerinde devam eden kaldırım çalışmalarının yapıldığı tarihi bina sahibi ve işyeri işletmecilerine de bazı uyarlılarda bulunarak kaldırım işgalleri konusundan uyardı. Caddelerde bulunan işyeri sahipleri ile de sohbet eden Vali Öksüz, kendilerine destek vermelerini, kaldırım ve yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından özellikle tarihi bina olan işyerinin dış cephelerini tarihi dokuya uygun olarak temizlemelerini ve elden geçirmeleri önerisinde bulundu.

Öte yandan son günlerde birçok cadde ve sokakta devam eden asfalt serim çalışmaların yanı sıra geniş bir alanda kaldırım çalışmaları da sürüyor. Kars’ın modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen çalışmaların sezon sonuna kadar aralıksız devam edeceği belirtilirken, vatandaşların da sabırlı olmaları bekleniyor. Aşırı sıcakların çalışmaları olumsuz etkilemesinin yanı sıra yağışların olmamasını da fırsata dönüştüren Kars Belediyesi ve yüklenici firma yetkileri asfalt serim çalışmaları ve kaldırım çalışmalarını tamamlamak için yoğun mesai harcıyor. Bu arada asfalt serim, Bordür, PMT ile dolgu çalışması ve kaldırım çalışmaları Karadağ Caddesi, İsmail Aytemiz Caddesi, Bahri Dağdaş Caddesi ve Örnek Mahallesi 310’unucu sokak, Yeni Pazar Caddesi, Merkez Mahallesi Cengiz Topel Caddesi ve diğer caddelerde devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.